Чачански одборници данас о енергетској ефикасности 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Чачански одборници данас о енергетској ефикасности
Trenutno na sajtu: 400       |       Podeli:
24.02.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Одржана је 15. седница Скупштине града Чачка, на којој су се нашло 28 тачака дневног реда,
Игор Трифуновић, председник Скупштине града Чачка, Фото: ГЗС

међу којима је Програм енергетске ефикасности града Чачка.

„Наши одборници данас ће имати прилике да говоре о тачки која се можда издваја од свих, а то је доношење Програма енергетске ефикасности града Чачка од 2022. до 2024. године. Овим програмом предвиђено је да град Чачак у току 2022. године издвоји 45 милиона динара средстава за програме енергетске ефикасности, а који се тичу уградње соларних панела, изолације стамбених објеката, замене котлова и замене столарије. Ми смо већ конкурисали код ресорног министарства за енергетику и очекујемо да и министарство подржи наш програм у износу од 45 милиона што би значило да ће град Чачак са Републиком определити укупно 90 милиона. Наши суграђани ће имати прилике да на конкурсима, који од пролећа буду расписани, реализују ова четири програма која ће данас, надам се, одборници Скупштине града подржати”, рекао је Игор Трифуновић, председник скупштине града Чачка.

На дневном реду нашла су се и кадровска питања јавних установа и школских одбора.

„Предлози Комисије за кадрове и мандатно-имунитетска питања садрже предлоге измена чланова школских одбора, пар управних одбора и предлоге надзорних одбора два наша јавна комунална предузећа. Тиче се јавних комуналних предузећа „Комуналац” и „Водовод”, с обзиром на то да је расписан конкурс за избор директора, којима 26. марта истичу мандати. Највероватније Скупштина неће заседати до тог датума и надзорни одбори су поредложили да се ти исти директори уведу у В.Д. статус да не би имало правног вакуума до именовања директора које ће највероватније бити на наредној седници Скупштине града”, казао је Трифуновић.

На данашњој седници одлучивало се и о поверавању директиних преноса седница Скупштине града Чачка.

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


CACAK SKUPSTINA SEDNICA ZASEDANJE

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.499.025 посета
Тренутно на сајту: 401 посетилац(a)