Запалио комшији аутомобил због струје 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Запалио комшији аутомобил због струје
Trenutno na sajtu: 416       |       Podeli:
27.04.2017 | 0 коментар(а)



Топола - Због дуга за струју С.С. (43) из Тополе запалио је аутомобил свом некадашњем пријатељу, који ради у Електродистрибуцији, сазнаје “Ало!”.

С.С. је увртео себи у главу да му је некадашњи пријатељ, намерно послао опомену у вези неизмерних обавеза око плаћања струје, за локал и домаћинство, те му је из освете спалио аутомобил.

- Након проналаска и привођења С. С. је потврдио целу причу образлажући је да је аутомобил спалио ради освете. Он је рекао да је редовно плаћао утрошену енергију, али да су му се након свађе с пријатељем, рачуни повећали и стигла му и опомена пред искључењем. Како његов бивши пријатељ ради у Електродистрибуцији помислио је да он има неке везе с тим, па је решио да му се освети тако што му је аутомобил полио и запалио- објашњава наш саговорник упознат у случај.

Према његовим речима, како би отклонио сумњу у себе у трафици је купио више мобилних картица, те му је слао претече СМС поруке.

- Колико је осумњичени виспрен говори чињеница да се у порукама фрљао с падежима, желећи а представи да је у питању особа с југа Србије. Међутим, истрагом је утврђено где је купио телефонске картице, односно у којој трафици која се налази у Тополи- рекао је наш саговорник упознат у случај.

У саопштењу Полицијске управе Топола наводи се да су припадници полиције из Крагујевца ухапсили С.С. (43) из Тополе и одредили му меру задржавања у трајању до 48 сати због основа сумње да је извршио кривично дело изазивање опште опасности и угрожавања сигурности.

У саопштењу се још наводи:

Постоји основи сумње је С.С, 9. априла 2017. године, око 05:00 часова, на подручју општине Топола, возило “мазда”, власништво четрдесетшестогодишњег мештанина, полио запаљивом течноћу и упалио. Пламен је захватио и путничко возило “голф” паркирано поред “мазде”, иначе власништво брата оштећеног. У пожару су оба возила потпуно изгорела.

Два дана касније, на телефон овог четрдесетшестогодишњака С.С. , како се сумња, са непознатог броја послао више СМС порука претеће саджине. Како би прикрио трагове, у порукамаје користио изразе који нису карактеристични за Шумадију већ за неке друге крајеве Републике Србије.

Мобилни телефон и картицу коју је користио бацио је у Чачку у корито Западне Мораве.

Осумњичени ће у законском року, уз кривичну пријаву, бити спроведен Основном јавном тужилаштву у Аранђеловцу.

Ало/Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.292.384 посета
Тренутно на сајту: 417 посетилац(a)