Уштеда за путнике Ер Србије и до 50 одсто 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Уштеда за путнике Ер Србије и до 50 одсто
Trenutno na sajtu: 554       |       Podeli:
21.07.2020 | 0 коментар(а)



Ер Србија је покренула пројекат под називом Пропусница за лет како би путницима омогућила да
Уштеда за путнике Ер Србије и до 50 одсто, Фото: РИНА

 по најповољнијим ценама уплате више летова унапред.
Куповином пропуснице за лет путем званичног сајта националне авио-компаније, путници могу остварити уштеду и до 50 одсто, прављењем своје персонализоване групе унапред плаћених летова, наводи се у саопштењу Ер Србије.
Нови концепт омогућава куповину минимум четири авио-карте унапред са загарантованом ценом и дестинацијом, а које се могу искористити кад год путницима одговара, што представља значајну погодност, нарочито за компаније.
Пропусницу за лет путник може делити и са члановима породице и пријатељима, а додатну предност представља могућност плаћања у ратама.
"Потребе наших путника представљају приоритет којим се водимо у пословању па смо желели да им пружимо слободу да сами креирају понуду која им највише одговара. Куповином већег броја пропусница, у прилици су да остваре и виши ниво уштеде", каже Зоран Радосављевић, виши менаџер путничких и дистрибуционих система Ер Србије.
Додаје да ће Ер Србија, као и до сада, наставити да ради на томе да путницима увек пружи више и да креира за њих додатне вредности.
Приликом куповине пропуснице за лет, путник може да бира између једне или више груписаних дестинација, економске или бизнис класе.
Пропусница за лет може да важи за највише 30 путника, и то минимално за четири, а максимално за 100 путовања.
Увођењем активације "Пропусница за лет", Ер Србија је стала раме уз раме са водећим светским авио-компанијама попут Бритиш ервејза, Ер Франса и других које својим путницима нуде услуге овог типа, наводи се у саопштењу.

 

 

Танјуг / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


er.serbia usteda putnici karte

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.214.825 посета
Тренутно на сајту: 554 посетилац(a)