Агенције и новинари из Мађарске први пут у посети Златибору 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Агенције и новинари из Мађарске први пут у посети Златибору
Trenutno na sajtu: 739       |       Podeli:
14.04.2019 | 0 коментар(а)



Чајетина - Од 11. до 14. априла 2019. године представници медија и туроператора из Мађарске бораве на Златибору
Агенције и новинари из Мађарске у посети Златибору, фото: ГЗС

у студијској посети. Ово је први пут да представници мађарске туристичке привреде долазе организовано на Златибор и студијска тура резултат је напора које Туристичка организација Златибор улаже у промовисање дестинације.

Представници ТО Златибор прошле године одржали су презентацију и преставили туристичке потенцијале планине у српској амбасади у Будимпешти, када се мађарска јавност и заинтересовала да боље упозна планину.

У сарадњи са агенцијом "Алпха травел" из Суботице, 15 представника медија и туроператора из Мађарске допутовало је на Златибор са жељом да се што боље упознају са свим активностима, локалитетима, атракцијама и потенцијалима које планина може да понуди за мађарске туристе. Током тродневног боравка гости из Мађарске обишли су Стопића пећину, село Сирогојно, водопад у Гостиљу, Мокру Гору, а имали су прилику и да уживају у понуди Авантура и Дино парка.

Поред могућности за активан одмор, здравствени туризам, боравак у природи, и адреналинске садржаје, гости су се обиласком златиборских хотела уверили да је стандард угоститељских услуга на високом нивоу и да је Златибор дестинација са великим потенцијалима за пословни туризам.

Посебну пажњу гостима је привукла разноврсна гастрономска понуда и традиционални домаћи производи, а љубазност локалног становништа и угоститељских радника учинили су да са Златибора понесу најлепше утиске.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


agencije novinari poseta

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.020.629 посета
Тренутно на сајту: 739 посетилац(a)