Палма: Протести смешни, коалиција СПС-ЈС са СНС још много година 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Палма: Протести смешни, коалиција СПС-ЈС са СНС још много година
Trenutno na sajtu: 485       |       Podeli:
28.01.2019 | 0 коментар(а)



Лидер Јединствене Србије Драган Марковић изјавио је да су протести смешни и да не могу угрозити стабилност државе, економски напредак, ни све бољу

 међународну позицију Србије, а да би се у случају расписивања избора изгубило време на кампању и формирање владе, опало би интересовање инвеститора и закочило решавање проблема Косова.

„Уколико бисмо сад ишли на биралишта, а не видим зашто када постоји огромна скупштинска већина, изгубили бисмо минимум шест месеци за кампању и формирање владе и опало би интересовање инвеститора. То би закочило и решавање проблема Косова и Метохије“, рекао је Марковић за Вечерње новости од понедељка, 28. јануара.

Он је казао да не одлучује о ванредним изборима, као ни о томе ко ће седети у Влади, али да се број министара за које мисли да треба да оду из ње попео са два на три.

Поручио је да је спреман за изборе на којима очекује да коалиција СПС – ЈС освоји више од 15 одсто гласова, као и да ће та коалиција ако избори буду расписани имати са чим да изађе пред грађане.

Марковић је казао да се лидер СПС Ивица Дачић и он нису препознали у изјави председника Србије Александра Вучића да неки из СНС, али и поједини коалициони партнери већ праве дилове са опозицијом.

„Зашто бисмо мењали нешто што је добро. Мислим да ће та коалиција сарађивати још много година“, казао је он.

Поводом протеста, Марковић је рекао да је једини захтев демонстраната оставка председника Вучића који је добио скоро 60 одсто на изборима за председника Србије, а да би разумео да се буне јер хоће више радних места.

Бета,Данас




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.421.331 посета
Тренутно на сајту: 485 посетилац(a)