Максимовић: Верујем да ће наш рад у протекле четири године грађани наградити убедљивом подршком на изборима 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku             

 
Максимовић: Верујем да ће наш рад у протекле четири године грађани наградити убедљивом подршком на изборима
Trenutno na sajtu: 1015       |       Podeli:
21.05.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Шеф одборничке групе Српске напредне странке (СНС) у локалном парламенту Александар
Шеф одборничке групе СНС у СГ Чачка Александар Максимовић, фото: ГЗС

Максимовић осврнуо се на протекле четири године и истакао да ова одборничка група, која је била окосница власти, има много разлога да буде задовољна на свој рад у протеклом мандату.

“Задовољни смо оним што је урађено у овом периоду, наравно има још много тога што тек треба да се уради и што је било у плановима. Мало нас је комплетна ситуација услед пандемије Ковидом 19 пореметила, али реално гледано, сматрам да је највећи део оног што је обећано 2016. године и остварено”, казао је Максимовић.

Према његовим речима у многим сегментима остварено је и знатно више него што је планирано.

“Чачак никад није лепше и уређеније изгледао, нити је био боље инфраструктурно уређен. Сигуран сам да ће грађани то препознати и на предстојећим изборима нам дати много већу подршку него на претходним, како би у пуном капацитету реализовали све што је обећано, од запошљавања, инфраструктуре, уређења града и у много других сегмената”, рекао је Максимовић.

Што се тиче рада парламента, Максимовић је истакао да понашање опозиције и појединих њихових одборника није било примерено парламентарном животу, као и да се свако одлучио за свој начин борбе.

“Било је овде и немилих сцена, нажалост послали смо ружну слику, не само широм Србије већ и у цео свет. Одборници владајуће коалиције за то најмање сносе одговорност, а опозиција је показала да нема никакав план и концепт, јер они једно време бојкотују, онда се појављују на скупштинама ако имају нешто да кажу. Мислим да ће грађани ипак на крају знати да награде оне који су радили, а оне који нису казне”, закључио је шеф одборничке групе СНС Александар Максимовић.

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak sns aleksandar maksimovic izbori

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.972.765 посета
Тренутно на сајту: 1014 посетилац(a)