Деветогодишњи Драгослав остао је без оца и са мајком живи у трошној кући: Његова новогодишња жеља су две овце и коза 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Деветогодишњи Драгослав остао је без оца и са мајком живи у трошној кући: Његова новогодишња жеља су две овце и коза
Trenutno na sajtu: 318       |       Podeli:
16.12.2020 | 0 коментар(а)



Ивањица - Драгослав Милојевић , деветогодишњи дечак из Ивањице живи живот знатно другачији од својих вршњака, али се никада није пожалио
Уместо слаткиша, Драгослав од Деда Мраза пожелео козу и две овце, Фото: ГЗС

да нема све оно што његови другари имају. Није му тешко падао ни свакодневни пут до школе, преко планинских неприступачних предела јер га је отац свакодневно возио, али је на жалост он недавно преминуо и дечак од тада у школу није ни ишао.
„ Породица Милојевић остала је без главе куће и живе у тешким условима. Људи добре воље потрудили су се да овој породици обезбеде замрзивач, индукциону плочу, основне животне намирнице као и новогодишњи пакетић за Драгослава“, каже за ГЗС Момчило Митровић, председник општине Ивањица.


Фото: ГЗС

Драгослав са мајком Алмом живи у трошној кући која је од школе удаљена око 20 километара. Захваљујући помоћи локалне самоуправе , дечак ће од сада имати обезбеђен превоз.
„ Теренско возило и возач свакодневно ће Драгослава превозити од школе Мајор Илић у Кушићима и враћати га кући. На овај начин, биће му олакшано образовање и социјализација“, каже Митровић и додаје да ће на пролеће, уз помоћ хуманиста, општина покренути акцију да се  адаптира дом у коме живе Милојевићи.
Деветогодишњи Драгослав за Нову годину, уместо слаткиша, бицикле и компјутера, пожелео је само једну , за њега највећу жељу, да од Деда Мраза добије једну козу и две овце.

Судећи по најави председника ове општине, Момчила Митровића, Деда Мраз у дом  малог Драгослава стиже већ сутра.

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Dragoslav Milojevic Kusici Ivanjica siromastvo pomoc humani Momcilo Mitrovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.380.618 посета
Тренутно на сајту: 319 посетилац(a)