СНС: Настојимо да ФК Борац извучемо из кризе, то за нас није дневнополитичка тема 


Majsko vreme i danas varljivo: Promenljivo oblačno, a u pojedinim delovima zemlje obilnije padavine              Đedović potpisuje memorandum za projekat fabrike solarnih panela              Danas jedni slave Dan pobede nad fašizmom, a drugi - Dan Evrope              Srednjoškolci koji izaberu dualni model će dobijati od države 5.000 dinara mesečno              Crvene mrlje plutaju Limom              Opština Lučani raspisala poziv za predloge kandidata za opštinska priznanja             

 
СНС: Настојимо да ФК Борац извучемо из кризе, то за нас није дневнополитичка тема
Trenutno na sajtu: 227       |       Podeli:
04.04.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Чачански напредњаци сматрају да организација Двери користи сваку прилику да неаргументованим нападима,

који су по њима и често ноторне лажи ољагају СНС, а најсвежији пример је њихово реаговање на тренутно стање у Фудбалском клубу Борац.

„При томе, руководе се оном опробаном фразом – што горе то боље (за њих), па се стиче утисак да би Дверјани волели да све у граду и држави престане да функционише, живот стане, Србија и народ пропадну, само како би показали да су они у прави и да СНС не уме да води земљу у правом смеру, мада их свакодневна дешавања у томе демантују. Најружније и најглупље је то што о дешавањима у ФК Борац причају људи који никада ногом нису крочили на стадион, а најближе што су пришли овом објекту је када су шетали Градским бедемом.

Тачно је да су локални функционери Српске напредне странке и градски челници покушали да санирају стање у овом спортском колективу, доводећи захваљујући свом ауторитету и личним везама бројне спонзоре и обезбеђујућу значајна финансијска средства за функционисање Клуба, али се испоставилои да су потраживања по разним основама, настала у неким претходним временима, када СНС није ни постојала, толика да их је немогуће измирити и наставити са нормалним функционисањем. На све су се надовезали и лоши резултати, управо као последица недостатка финансија, па се чини да перспектива Борца није ни мало светла, али за то кривицу најмање сносе Српска напредна странка и њени функционери.

Што се тиче одговорних за стање у ФК Борац, Дверјани би прави одговор на сва своја питања могли да добију управо од оних који са њима сваког петка шетају улицама Чачка, а били су високи градски функционери и водили Клуб, а сада перу руке од свега. Управо гро дугова настао је у периоду када СНС није ни постојала на политичкој сцени наше земље и града, а тачно је да се дугује разним повериоцима, бившим играчима, тренерима, запосленима... док је највећи дуг и даље онај према држави, за неизмирене порезе и доприносе.

Најмањи проблем када је Борац у питању је у ком рангу такмичења ће да наступа, много значајнија дилема је може ли да у оваквој ситуацији уопште опстане и настави да функционише. Никакав анкетни одбор, нити било које друго политичко тело не може да реши ситуацију у Клубу, а то је тобожњи аргумент Двери како би доказали како актуелна власт нешто крије, што није тачно. Поставља се и питање шта би управо челници Двери, али и грађани Чачка рекли да је, хипотетички, локална самоуправа одлучила да спасе ФК Борац и из буџета или кредита обезбеди два или три милиона евра за решавање настале ситуације? На страну што то ни законски није могуће.

Оно што је сасвим сигурно и што треба да се зна је чињеница да локални функционери, пре свих из Српске напредне странке, настоје да ФК Борац извуку из кризе, што није ни мало лако и да много више чине за његов опстанак од оних који ову ситуацији користе искључиво у дневнополитичке сврхе”,

Информативна служба ГО СНС Чачак




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.574.861 посета
Тренутно на сајту: 228 посетилац(a)