Радмило Мишовић: „Мики Манојловић је легенда, ови на протестима имају једино план да се докопају власти” 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Радмило Мишовић: „Мики Манојловић је легенда, ови на протестима имају једино план да се докопају власти”
Trenutno na sajtu: 609       |       Podeli:
04.02.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Радмило Мишовић оценио је бесмисленим нападе на глумца Предрага Микија Манојловића због
Радмило Мишовић, Фото: ГЗС

једне изговорене реченице - „Опозиција нема програм тако да је њихов протест узалудан”.

„Сви ти напади на Микија јесу празне и пролазне приче против глумачке и уметничке легенде, човека који већ четири и по деценије обележава културну сцену наше отаџбине” - истиче Радмило Мишовић у данашњем саопштењу за јавност.
Каже да постоје две чињенице као повод за ово његово обраћање:

„Мики је мој пријатељ и то ће остати увек, он је легенда а ови на протестима имају један једини план, да се докопају власти без обзира шта ће бити са Србијом. Други, не могу да верујем с колико се мржње напада човек само због тога што има своје мишљење. И мени се то догодило после 5. октобра, али сам и тада био сигуран, а и сада сам, да је победник у политичким сукобима увек обичан српски човек, онај са чашћу и националним поносом, спреман да се усправи кад му је најтеже”.

Радмило Мишовић (76) је, иначе, обележио спортску и друштвену повест Чачка. Читаву кошаркашку каријеру провео је у свом Борцу, за 12 сезона у Првој савезној лиги СФР Југославије постигао је 7.456 кошева. Пет пута је био најбољи стрелац лиге: 1968. (642 коша/ 29.2 просек), 1969. (625/ 28.4), 1971. (645/ 29.3), 1972. (660/ 30.0) и 1974. (825/31.7).

Проглашен је за најбољег спортисту Чачка у 20. веку, за време бомбардовања СРЈ 1999. био је на челу Покрета патриотских снага Чачка и посећивао борце на ратишту, а 2000. године изабран је за посланика у Скупштини Србије, са листе Странке српског јединства.

Од рођења живи у истој кући, првој до Цркве Светог вазнесења у средишту Чачка.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.098.513 посета
Тренутно на сајту: 610 посетилац(a)