Обрадовић: Крећем у борбу против судске мафије 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Обрадовић: Крећем у борбу против судске мафије
Trenutno na sajtu: 889       |       Podeli:
09.02.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Председник покрета Двери Бошко Обрадовић данас је у својој писаној изјави дoстављеној медијима

навео да до сада никада није био принуђен да коментарише рад српског правосуђа, јер је сматрао да правосуђе као самостална и независна грана власти ради свој посао и да се политичари не мешају у њихов рад, али како каже, погрешио је.

,,Један од највећих проблема нашег друштва и државе јесу управо корумпирани јавни тужиоци и судије. На њиховом криминалном чињењу у корист политичара на власти, тајкуна и лопова свих врста, као и на њиховом нечињењу и блокади судских поступака у којима грађани треба да остваре правду - почива криминална пирамида политичке мафије у Србији”, изјавио је Обрадовић.

Он је казао да му је отац пре пет година стављен на “стуб срама” од стране тадашњег министра Велимира Илић када је рекао да је криминалац који узима мито као грађевински инспектор за потребе финансирања синове странке Двери.

Обрадовић је навео да је ћутао на првостепену пресуду Основног суда у Чачку у којој је одбијен тужбени захтев његовог оца Милисава Обрадовића у којој је Велимир Илић ослобођен одговорности за блаћење нечије личности без икаквих доказа, помислио је да је то грешка уплашеног  чачанског судије. Веровао је да ће Апелациони суд у Крагујевцу укинути или преидначити одлуку.
 
,,Када сам видео другостепену пресуду којом се потврђује скандалозна првостепена пресуда и поткрепљује непогрешивост „поштеногˮ Велимира Илића, схватио сам да је враг однео шалу и да ако се не обрачунамо са криминалним олошем у полицији, тужилаштву и судству овој држави никада неће бити боље”, рекао је Обрадовић и додао да његовом оцу остаје покушај ревизије судског процеса, уставна жалба и да Велимиру Илић плати за судске трошкове 126.000 динара што га је “медијски морално убио”.

,,Мени остаје да станем на пут овој судској мафији”, навео је Обрадовић у писаном обраћању јавности.


Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.055.611 посета
Тренутно на сајту: 890 посетилац(a)