"Остајемо да бранимо Скупштину, с Вучићем договорено нема штрајка глађу" 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
"Остајемо да бранимо Скупштину, с Вучићем договорено нема штрајка глађу"
Trenutno na sajtu: 347       |       Podeli:
12.04.2019 | 0 коментар(а)



Шеф посланичке групе СНС Александар Мартиновић изјавио да посланици СНС и њихови

коалициони партнери остају у просторијама Скупштине Србије у знак протеста.

Како је речено на ванредној конференцији за медије, они су се на тај корак одлучили како би бранили као народни посланици Скупштину, од оних који покушавају насиљем, фашизмом и дивљаштвом и рушењем да преузму власт и промене изборну вољу грађана".

"Остајемо овде данас и сутра и после тога. Остајемо овде до краја да бранимо Скупштину и вољу грађана", казао је Мартиновић и позвао све институције државе Србије, било да их води неко из владајуће коалиције, да раде све како би сви грађани Србије радили и били безбедни.

"Фашизам никада није имао подршку нити масован фашистички покрет и наш народ је поносан на антифашистичку традицију. Ми ћемо ту традицију бранити докле год то буде требало, бранићемо од оних који су изгубили све изборе од 2012. године", рекао је он и додао да неће бити штрајка глађу.

"Одлука је да у штрајк глађу не ступамо, договорено је јутрос са председником Александром Вучићем", рекао је Мартиновић.

Ако у штрајк глађу ступе опозиционари, и сви посланици СНС ће штрајковати глађу и Весић.

Подсетимо, због, како је речено, насиља опозиције за данас су штрајк глађу најавили и министар одбране Александар Вулин и заменик градоначелника Горан Весић. Весић је обраћање новинарарима најавио за 14х, а како пишу Новости, Вулин је позван у Председништво Србије.

 

Б92 / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sns poslanici strajk

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.815.381 посета
Тренутно на сајту: 348 посетилац(a)