Камионџије почеле припреме за нови шампионат, „нишане” Прву лигу 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Камионџије почеле припреме за нови шампионат, „нишане” Прву лигу
Trenutno na sajtu: 483       |       Podeli:
12.07.2022 | 0 коментар(а)



Прибој – Под руководством новог шефа стручног штаба Миодрага Старчевића, коме је добродошлицу пожелео млади

и агилини председник новог српсколигаша Јовица Василић, фудбалери ФАП-а у понедељак су почели припреме за нови шампионат.

Фото: ФАП

На прозивци се појавило чак 32 играча, од чега пет новајлија. Данко Грбовић се после краће паузе враћа из Златара, са њим у Прибој долази и млади Дејан Јовановић који је претходне сезоне успешно носио дрес чачанске Слободе. У редове “камионџија” враћа се из Аустрије Ђорђе Ковачевић а ту је и Војин Крћа који је играо у Београдској Локомотиви. Сигурно за сада највеће појачање стиже из Чачанског Борца у виду голмана Лазара Ђорђевића, по многима најбољег голмана Српске лиге Запад у претходној сезони.

Како незванично сазнајемо до петка се очекују два јака појачања у табору ФАП-а и то у виду Дејана Ђенића, дојучерашњег убојитог нападача суперлигаша Колибаре из Лазаревца, играча са вишегодишњим суперлигашким искуством, као и Страхиње Пантића који је био стуб одбране Јединства из Уба прошле сезоне.

– За петнаестак дана колико смо у клубу урадили смо много. Клуб довели до Српске лиге, што ни мало није било лако и за то би хтео и јавно да се захвалим руководству општине Прибој, као и нашим пријатељима клуба који су нам помогли да истрајемо у нашој намери. Надам се да ћемо им се добром игром и још бољим резултатима одужити, а ту ће нам бити свкако потребна и помоћ наших верних навијача које очекујем да у великом броју испуне трибуне стадиона – наглашава председник ФК ФАП, Јовица Василић.

Нови шеф стручног штаба, Миодраг Старчевић иза себе има успешну тренерску каријеру.

– Тренерским послом се бавим већ деветнаест година, од најнижих рангова, па чак и до Супер лиге где сам провео шест сезона. Имао сам и других понуда, али нисам могао да одбијем понуду ФАП-а, јер радити у средини каква је Прибој је изазов за сваког тренера – истиче Старчевић и додаје да ће се припреме одрадити у три фазе.

– Најпре ћемо радити у Прибоју, на стицању кондиције, потом се селимо на Златибор седам дана где ћемо одиграти три утакмице, а последњих седам дана у Прибоју ћемо уигравати екипу за почетак првенства – закључује нови шеф струке “камионџија” Миодраг Старчевић.

 

 

ГЗС/ПП Медиа

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.424.251 посета
Тренутно на сајту: 484 посетилац(a)