СПС: Права на живот, слободу, безбедност и имовину морају се поштовати 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
СПС: Права на живот, слободу, безбедност и имовину морају се поштовати
Trenutno na sajtu: 743       |       Podeli:
24.06.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Градски одбор Социјалистичке партије у Чачку, издао је саопштење за јавност у коме

најоштрије осуђује ноћашњи упад у кућу градоначелника Чачка Милуна Тодоровића, као и претходне провале у куће других грађана Чачка као и стварање осећаја несигурности у граду.

“Дајемо пуну подршку органима безбедности и правосуђу на ефикасном расветљавању ових дела. Као учесници у вршењу власти, подсећамо да град Чачак не само да има вишегодишњу добру сарадњу са Полицијском управом, већ и улаже средства на повећању безбедности у нашем граду. Нека од средстава из буџета Града уложена су у набавку средстава видео надзора првенствено ради безбедности учесника у саобраћају, али и ради проналажења починилаца кривичних дела.”

У саопштењу се даље наводи да је брзим и правовременим деловањем полиција лишила слободе провалника дајући пример да ће свако ко покуша да угрози живот или имовину неког од наших суграђана бити брзо спречен у својој намери.

“Право на живот, право на слободу и безбедност и право на имовину гарантована су права Уставом Републике Србије и морају се поштовати”, наводи се у саопштењу ГрО СПС.

 

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak sps saopstenje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.020.546 посета
Тренутно на сајту: 744 посетилац(a)