Дочек Српске нове године на два места у центру града 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Дочек Српске нове године на два места у центру града
Trenutno na sajtu: 711       |       Podeli:
11.01.2018 | 0 коментар(а)



Ваљево – Ваљевци још нису ни стигли да се одморе од новогодишњег славља, а већ се увелико спремају

за дочек Српске нове године.

Овога пута Градска управа је одлучила да се свечани дочек организује у центру Ваљева, уместо на Дивчибарама, какав је случај био за новогодишње празнике.

Славље ће уз богат ватромет увеличати и наступ познатих естрадних уметника, међу којима и Шабан Шаулић. За то ће се из градске касе опет издвојити значајна средства, а срећом неће требати нова декорација града јер новогодишња још није уклоњена .

Овога пута ваљевци ће дочеку Српске Нове године моћи да уживају и на тргу који се налази испред зграде – средишта Градске управе. Овај дочек организује Српска радикална странка уз обећање да ће чланови ове странке, затим њени симпатизери и остали грађани моћи да уживају уз трубаче, кувану ракију и вино.

На питање зашто су се определили за организовање дочека Српске Нове године на овај начин и на овом месту, Жељка Милићевић у име градског одбора Српске радикалне странке каже да су они надлежнима на време пријавили време и место одржавања дочека Српске Нове године на овом месту пре него што су то учинили напредњаци и социјалисти који чине већину у градском парламенту.

ГЗС / Ј. Стојић




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.075.056 посета
Тренутно на сајту: 712 посетилац(a)