СНС: Имај бар мало достојанства, Обрадовићу! 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
СНС: Имај бар мало достојанства, Обрадовићу!
Trenutno na sajtu: 334       |       Podeli:
19.04.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Убедљиво највећи губитник минулих председничких избора, посебно када је реч о резултатима у Чачку, без сумње је лидер

покрета Двери Бошко Обрадовић, саопштено је из Градског одбора Српске напредне странке (СНС) у Чачку.

У саопштењу Информативне службе Градског одбора СНС Чачак, које преносимо у целини се наоди:

Поред евидентног недостатка гласова бирача који су га подржали, Обрадовић показује да му још више недостаје достојанства и морала. Како неко ко је добио само 2,29 одсто подршке на нивоу Србије и 7,2 одсто у Чачку има право да говори о било чемо, посебно о некаквим наводним нерегуларностима, противзаконитим радњама и томе слично, захтевајући уз то од свих осталих председничких кандидата да преко својих чланова у Републичкој изборној комисији опструирају званично проглашење резултата избора, на којима је Александар Вучић освојио убедљиву већину од 55,08 одсто гласова изашлих грађана Србије на биралишта, што је скоро четири пута више о другопласираног.

Како неко кога је у родном граду "до ногу" потукао фамозни Лука Максимовић, алијас Љубиша Прелетачевић – Бели, себи даје за право да о било чему прича и коментарише, етикетирајући као издајнике и "слуге режима" све оне који не мисле и не делају као он? Да ли је и Бели, како Обрадовић тврди, учесник изборне крађе, антиуставног деловања, незаконитих радњи, медијске блокаде и свега другог што је по његовом мишљењу узрок не његовог убедљивог пораза, него победе Александра Вучића?

Толика острашћеност, уз то подупрта константном потребом да се заменом теза и замагљивањем стварности створи привид да у Србији владају мрак и диктатура, нису својствени здраворазумском размишљању нормалног човека, који рационално прича и делује. Ако неко има потребу да упорно истрајава на оспоравању нечега што се не доводи у питање, а то је убедљива и чиста победа Александра Вучића, уз то износећи којекакве измишљене аргументе, поставља се питање да ли таква особа уопште треба и може да буде носилац било какве јавне функције.

У својим иступима Обрадовић се често заклања иза других, студената, ђака, пензионера... не желећи да призна да му управо ти људи нису дали свој глас на изборима. Желећи да се представи као највећи, најпоштенији, најхрабрији, Бошко поново себи даје за право да тврди као се искључиво он, као лиценцирани борца за правду, истину и слободу у Србији хвата у коштац са Александром Вучићем, Српском напреденом странком и њеним коалиционим партнерима, као неко од кога дрхте републичка и локална скупштина, Влада и сви они који не мисле као он.

Прикочи, мало, Обрадовићу!

Информативна служба ГО СНС Чачак




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.522.297 посета
Тренутно на сајту: 334 посетилац(a)