Осмех на дар од милановачких средњошколаца 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Осмех на дар од милановачких средњошколаца
Trenutno na sajtu: 455       |       Podeli:
15.12.2021 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - У време новогодишњих празничних даривања, лепо је сетити се оних којима су пажња и поклони најпотребнији. Милановачки

средњошколци, кроз хуманитарну акцију „Осмех на дар“, учествују у заједничким активностима за бројне малишане у Србији, којима управо тај осмех највише недостаје.

–Фондација „Осмех на дар“ организује 16. по реду Хуманитарну акцију поделе пакетића за материјално угрожену децу у читавој Србију, укључујући и милановачке малишане. Акција се спроводи тако што су у 25 градских локала постављене кутије са логом организације у које грађани могу донирати играчке, слаткише, школски прибор или новац.

Фото: ГМ Прес

Акција траје до 25. децембра, када ће се прикупљена средства послати у Београд, одакле ће спремати пакетићи и делити малишанима.У акцији учествују све три милановачке средње школе, као и приватне фирме и предузећа. Ми смо прошле године поделили око две хиљаде пакетића, па се надам да ће овај пут тај број бити већи. У време даривања и поста, милошћу и милосрђем који су душа нашег живота позивам све да учествују у акцији и да деци поклонимо осмех на најлепши празник, Божић –рекао је Богдан Миленковић, ученик другог разреда Гимназије „Таковски устанак“, организатор акције.
Ученички парламент Економско-трговачка школе Књаз Милош“ такође се придружио прикупљању донација за дечје новогодишње пакетиће.

–Професори и ученици су претходне седмице сакупљали средства за Фондацију “Смех на дар”, од којх ћемо правити новогодишње пакетиће. Чланови Школског парламента сакупљали су средства у виду слаткиша, играчака, књига, новца. Желела бих да захвалим представницама парламента, професоркама Јасмини Вујучић и Драгани Брковић и свима који су својим учешћем помогли да обрадујемо децу широм Србије, којима ће ови поклони пуно значити– рекла је Емилија Коларевић , ученица ЕТШ “Књаз Милош”.

Фото: ГМ Прес

Пре неколико недеља представници школског Парламента Гимназије, Техничке и Економске школе, организовали су и Хуманитарни турнир у фудбалу у спортској хали „Бреза“, на коме је прикупљено више од 70 000 динара за новогодишње пакетиће који ће развеселити бројне малишане у Србији. Више од игре и лепше од победе је учинити добро дело, посебно када су најмлађи у питању.

 

 

 

 

ГЗС / ГМ Прес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.388.367 посета
Тренутно на сајту: 456 посетилац(a)