Корак напред ка отвореним медијима: Три чачанске медијске куће улажу у директне преносе догађаја 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Корак напред ка отвореним медијима: Три чачанске медијске куће улажу у директне преносе догађаја
Trenutno na sajtu: 586       |       Podeli:
23.09.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Продукција 4Н, ГЗС и Новинска агенција РИНА уложиће у нову опрему преко милион динара помоћу које ће преносити

преносити сва значајнија дешавања на подручју западне Србије.

Ово је најновија технологиија у коју ће ове три медијске куће уложити преко милион динара за уређаје, камере и софтвере и понудиће као једну од својих услуга свим заинтересованим корисницима.

„Технологија је поседње генерације, и биће у стању да омогући свим корисницима сервиса директне преносе који ће бити доступни широј јавности преко интернет мреже, али и великим медијским кућама, као што су писани и електронски медији како локални тако и национални. Носилац посла је продукција 4Н на чијем челу је Драган Николић а са правним субјектима и физичким лицима функционисаће на принципу претплате или фактурисања услуга по догађају“, каже Гвозден Николић власник ГЗС.

Занимљиво је да ће грађани моћи све догађаје да прате и на својим мобилним телефонима, што је када се ради о слободи медија велики напредак. Ова услуга првих месец дана биће бесплатна а затим ће бити комерцијализована.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.144.123 посета
Тренутно на сајту: 587 посетилац(a)