Трепча добија постројење за пречишћавање отпадних вода 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Трепча добија постројење за пречишћавање отпадних вода
Trenutno na sajtu: 603       |       Podeli:
21.10.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Од 27. октобра до 10. новембра биће спроведен рани јавни увид поводом израде плана детаљне регулације за постројење

за пречишћавање отпадних вода за потребе бање Горња Трепча, за делове насеља Горња и Доња Трепча.

Циљ раног јавног увида јесте упознавање јавности са општим циљевима и сврхом израде плана, могућим решењима за развој просторне целине и ефектима планирања.

Из локалне самоуправе позивају органе, организације и јавна предузећа који су овлашћени да утврђују услове за заштиту и уређење простора и изградњу објеката, да дају мишљење у погледу услова и неопходног обима и степена процене утицаја на животну средину.

У току трајања раног јавног увида, сва заинтересована физичка и правна лица могу доставити своје примедбе и сугестије искључиво у писаној форми стручној служби Градске управе за урбанизам града Чачка, на шалтер број 8, писарнице града Чачка или путем поште, закључно са 10. новембром.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.183.086 посета
Тренутно на сајту: 604 посетилац(a)