Конституисана Скупштина општине Севојно, Никола Гогић председник скупштине 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Конституисана Скупштина општине Севојно, Никола Гогић председник скупштине
Trenutno na sajtu: 532       |       Podeli:
22.03.2018 | 0 коментар(а)



Севојно - У Севојну је данас одржана конститутивна седница Скупштине општине на којој је верификовано

14 одборничких мандата од 15, јер један кандидат за одбоника из здраавствених резлога није могао да присуствује седници па ће му мандат бити верификован на следећем заседању локалног парламента, рекла је у изјави за Глас западне Србије секретар СО Бранка Церовић.

Скупштину сачињава 15 одборника са две изборне листе које су прешле цензус на локалним изборима одржаним 4. марта ове године.

“За председника Скупштине изабран је Никола Гогић, директор Народног музеја уУжицу. Његов заменик биће Жарко Вукотић, док је за секретара именована Бранка Церовић која је и до сада вршила ту функцију”, рекао је за Глас западне Србије председник ОИК Десимир Мићовић.

Опозицију у парламенту Севојна чини пет одборника листе „Уједињени побеђујемо, за Севојно, за Србију“, на челу са Здравом Србијом Милана Стаматовића.

На следећој седници СО Севојно требало би да буде изабрано општинско руководство на којој ће се изабрати председник и заменик општине као и чланови општинског већа. Кандидат за председника је Иван Марић носилац листе СНС.

Иначе ово је други конституисани сазив од када је Севојно добило статус општине.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.905.309 посета
Тренутно на сајту: 533 посетилац(a)