Штета на тоалетима биће санирана, људски фактор кривац? 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Штета на тоалетима биће санирана, људски фактор кривац?
Trenutno na sajtu: 455       |       Podeli:
10.03.2017 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Директор Основне школе Бошко Буха из Лучица, која ради као издвојено четворогодишње одељење школе у Ивању,



Славиша Јањушевић одговарајући на недавне оптужбе учитељице Ранке Думић да се школа налази у лошем стању, одбацио је овакве наводе као неистините и казао да ће поломљене wц шоље у тоалету бити замење. Он је изразио сумњу да штету, која је настала у школском тоалету није направио мраз већ да је по среди људски фактор.

Директор школе Славиша Јањушевић каже да од како је доша на чело ове установе, пре годину дана, домаћински се опходи трудећи се да сваки добијени динар који стигне уложи како у матичну школу тако и у издвојена одељења. Сматра да је немаром помоћног особља дошло до оштећења у тоалету школе те да ће предузети све да се штета санира.

– Очекујем од курира да да изјаву због чега није водио рачуна о wц шољама, зашто није воду из њих испустио и због чега није стављен антифриз када деца нису ишла у школу, да би шоље остале исправе – казао је директор ове школе Славиша Јањушевић и обећао да ће врло брзо wц шоље бити замењене како деца више не би користила пољски тоалет.

Замерки је било и на то да се школи у Лучицама нису достављале довољно количине тоалет папира за децу, као и на то да је огревно дрво које је стигло пред грејну сезону било лошег квалитета те да су због тога учионице биле недовољно загрејане. Јањушевић је одбацио и те наводе као неистините, истичући да хигијена у школи није на завидном нивоу.

Изненађен сам изјавом да школа не добија довољлно тоалет папира, када имамо уредну евиденцију да сваке седмице курир узима тоалет папир за ову школу. По нашој ебиденцији школа у Лучицама са 18 ученика потроши више тоалет папира него што потроши матична школа у Ивању са скоро 200 ученика – тврди Јањушевић.

Он додај да је пред почетак зиме набављено 10 метара храстових или букових дрва и више од једне тоне угља, што је какао каже довољно за једну грејну сезону.

– Почетком ове године позвала ме је учитељица и рекла да ће да прекине наставу јер нема огрева. Нисам јој дозволио то да уради већ сам хитно пронашао огревна дрва. Како добављачи огрева нису могли због велике зиме и снега ући у шуму био сам приморан да узмем 2-3 кубика шљивових дрва. Чим су временски услови дозволили набавио сам квалитетан огрев – закључује директор Славиша Јањушевић.

Док траје препирка на релацији учитиљица директор директну штету трпе 18 ученика школе у Лучицама.


ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.752.588 посета
Тренутно на сајту: 454 посетилац(a)