Будимка избацила воћне нектаре у тетрапак паковању од једног литра 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Будимка избацила воћне нектаре у тетрапак паковању од једног литра
Trenutno na sajtu: 404       |       Podeli:
21.04.2021 | 0 коментар(а)



Пожега - Пожешка фабрика Будимка на тржиште је избацила воћне нектаре у паковању од једног литра, а планирају се и мања паковања намењена

угоститељским објектима. За сада сокови Будимке могу се наћи у трговинама у овој општини, а у наредном периоду прошириће се и на остале градове у Србији, рекао је директор производње Будимке, Милан Котарац.


Након џемова и мармелада, Будимка избацила воћне нектаре, Фото: РИНА, Илустрација

Будимка класик програм обухвата воћне нектаре од јабуке, брескве, вишње, поморанџе и мешаног црвеног воћа, у тетрапак паковању од једног литра . Сокови су доступни у трговинама на територији западне Србије, а надам се да ћемо успоставити сарадњу и са тржиштем Русије јер постоји интересовање за наше производе, каже Котарац.

Фото: РИНА

Иначе, захваљујући овој пожешкој компанији, пољопривредници коначно , након дуго година имају осигуран пласман онога што производе .

„ Од маја крећемо са откупом јагоде, тако да позивам све пољопривредне произвођаче на сарадњу у сезони пред нама, додаје Котарац.

 

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


budimka pozega dyemovi sokovi prerada prodaja itn markovic aleksandar

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.161.533 посета
Тренутно на сајту: 405 посетилац(a)