СзС Чачак: Са народом мора да се прича и договара 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
СзС Чачак: Са народом мора да се прича и договара
Trenutno na sajtu: 500       |       Podeli:
12.04.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Савез за Србију, настао пре oсам месеци, је на српску политичку сцену увео револуционарни

начин понашања и деловања, где различите политичке опције седе, разговарају и договарају се о свему. И то је оно по чему збуњујемо власт СНС-а и по чему смо дијаметрално различити од њих, наводи се у саопштењу за медије Савеза за Србију у Чачку.

„Видимо да ова власт нема слуха, ни разумевања за разговоре са политичким опонентима у Србији, али зато има разумевања да разговара и преговара, како са представницима тзв. привремених власти у Приштини (читај Тачи, Хaрадинај), тако и са представницима ЕУ, али и са страним мултинационалним компанијама и криминалцима из земље и света, односно са свима осим са својим народом.

Већ пет месеци трају протести грађана „1 од 5 милиона“, на којима се захтева да грађани могу слободно да изражавају своје политичке ставове и да нико не сме на њих да врши притисак, да их бије или да им прети, на којима се захтевају слободни медији и услови за спровођење слободних и фер избора, а на које власт одговара увредама, етикетирањем, вређањем учесника и свих који ово подржавају.

Ова власт је изгубила компас и јавно злоупотребила инструменте државе и ставила се у службу личних, партијских интереса једне мале клике у СНС-у. Ова власт жели да свађа народ, да га дели по неким новим основама, да га тера у сукобе и размирице. Мора им се стати на пут и упозорити да то није прихватљиво и да грађани желе да државу врате себи, и да поново живимо као сав нормалан свет.

Савез за Србију је од почетка подржавао и помагао протесте грађана „1 од 5 милиона“, и био конструктиван, имајући у виду општи интерес, уместо парцијалних, страначких интереса.

Зато позивамо све грађане и све Чачане, којима су слобода и правда важни, који не желе да се селе у неке друге „лепше“ земље, који желе најбоље за своју децу и своје породице, да се окупимо код објекта „Рода“ на кружном путу, у 10 часова у суботу 13. априла и да заједно кренемо на велики народни протест у Београду, који почиње у 15 часова на тргу испред Народне скупштине Републике Србије.

Показаћемо једном одрођеном, корумпираном и ненародском режиму СНС-а и Александра Вучића, да са народом мора да прича и да се договара, да са онима који другачије мисле мора да прича и да се договара, да не желимо више криминал и корупцију који уништавају земљу, да нећемо партијске, већ стручне људе и да нам је доста скуоба, свађа и подела.

Ми немамо другу државу, ни други народ. Ми не можемо назад. Ми морамо заједно“, наводи се у саопштењу СзС у Чачку.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak szs protesti poziv

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.148.535 посета
Тренутно на сајту: 501 посетилац(a)