СНС Чачак: Остајемо сложни! Радимо у интересу грађана, а опозиција некa критикује кад своје идеје - нема! 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
СНС Чачак: Остајемо сложни! Радимо у интересу грађана, а опозиција некa критикује кад своје идеје - нема!
Trenutno na sajtu: 582       |       Podeli:
08.09.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Председник Србије, Александар Вучић, обишао је данас Зубин поток и Газиводе на Косову,

али и разговарао са представницима Срба у Звечану. Подршку председнику по тешком националном питању пружили су и локални политички функционери.

 

“Морамо сви уложити максималне напоре како би сачували територију, а одржали мир и стабилност у држави. Они који покушавају да ситуацију на Косову претворе у свој политички плен и поене, пре свега мисле на себе, а не на грађане. Ово треба да буде питање где ће и опозиција и власт имати јединствен став, али у пракси ипак није тако. Циљ новоформираног Савеза за Србију, очигледно није национални, већ само и искључиво лични интерес. Напад на све што ради Српска напредна странка и председник Вучић.

 

 

Мијаиловић: Ђилас је показао колико је способан док је био градоначелник Београда, фото: ГЗС

 

Али да би дошли на власт ипак на делу морају доказати да су бољи и од Вучића и од СНС, а не само причати празне приче. Притом, већина њих имала је шансу да покаже шта знају и могу док су били у прилици да воде Србију, а видели смо какве су резултате имали. Никакве. Својим делима заслужили смо подршку и глас народа и наставићемо да радимо за добробит свих”, рекао је Остоја Мијаиловић, координатро СНС-а за Моравички округ.

 

Са Мијаиловићем се сложио и народни посланик и поверинк ГрО СНС у Чачку, Марко Парезановић.

 

Парезановић: Смешно је рећи да је Чачак бастион опозиције, фото: ГЗС

 

“СНС и Александар Вучић већ су учинили много како би питање Косова и Метохије било решено на најбољи могући начин. Док су неки причали да не можемо седети нa две столице, окренути и ка ЕУ и ка Русији, ми смо доказали да успешно седимо само на једној српској столици. До сад су неке државе већ повукле признавање Косова, а спречен је и улазак у УНЕСКО. Са председником на челу, изборићемо се за још више права и бољи положај наших људи доле. Тo што опозиција само чека сваку политички ситуацију, како би заузела супротан став говори о томе да немају никакву своју идеју, већ је само циљ напасти СНС и Вучића. Њихово окупљање није никава новост, јер већ годинама уназад причамо да је Драган Ђилас главни финансијер Двери, а време је показало да смо били у праву. То што они тврде да је Чачак највећи опозицини центар је смешно, јер се зна да је СНС на парламентарним изборима освојио убедљиву подршку бирача, а у родном селу Бошка Обрадовића, Александар Вучић је на председничким изборима освојио три пута више гласова”, истакао је Парезановић.

 

Мијаиловић: СНС је један тим, нема подела

 

Иако опозиција често потенцира и пласира информације о сукобима у СНС-у у Чачку, координатор за Моравички округ, Остоја Мијајловић демантовао је да на локалном нивоу има било каквих несугласица и похвалио рад колега у поверенииштву.

 

“Радимо сложно и тако ћемо наставити и у наредном периоду. Чачак одлично ради свој посао, иако се други радују и тврде како међу нама постоје неслагања, мораћу да их разочарам и кажем да све функционише на најбољи могући начин. Радимо у интересу грађана, у дело спроводимо крупне инвестиције, радимо путеве, реновирамо институције и улажемо у школство и омладину. Празне приче појединих опозиционара и подметање афера никад није и неће утицати на нас. Од Владе РС имамо пуну подршку за цео Моравички округ и ситуација у свим општинама је апсолутно стабилна. Пред нама су локални избори у Лучанима, крајем године и ту ће СНС такође показати своју јединственост. Ми смо у Драгачево много уложили и то грађани виде. Изграђен је бедем на Бјелици, уложена средства у фабрику “Милан Благојевић”. У Драгачеву имамо доста квалитетних људи и опозицији могу поручити да се видимо у Лучанима. Нека кажу шта су то урадили горе, а са поносом ћемо рећи и ми”, нагласио је Мијаиловић.

 

Чачански напредњаци спремни за нове инвестиције и улагања, фото: ГЗС

 

 

Да СНС у Чачку има велику подршку Владе РС истакао је и градоначелник, Милун Тодоровић.

“Морамо се похвалити великим инвестицијама и доласком немачких компанија које су поред свих градова у Србији, одабрале баш Чачак. То говори да смо успели створити позитивну привредну климу за њихов долазак, који ће нашим грађанима донети нова радна места. Очекујемо још једног великог инвеститора, али о коме се тачно ради рећи ћемо кад за то дође време. Да наше речи нису остала само празна предизборна обећања показују завршени радови, али и нова новчана средства која смо добили, а која ћемо уложити у путну инфраструктуру, електроснабдевање, али и бројне друге пројекте”, закључио је Тодоровић.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.187.709 посета
Тренутно на сајту: 582 посетилац(a)