СНС Ариље: Стојимо иза сваке речи и одлуке председника Вучића 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
СНС Ариље: Стојимо иза сваке речи и одлуке председника Вучића
Trenutno na sajtu: 450       |       Podeli:
16.08.2018 | 0 коментар(а)



Ариље – ОО СНС Ариље у свом саопштењу достављеном медијима кажу да анализом најновијих догађаја на политичкој сцени Србије

и све иритантнијим ставовима више опозиционих група, они пружају пуну подршку политици и раду председника Вучића. Даље у саопштењу се наводи:

,,Сујетни губитници, ликови који су у неком тренутку управљали Србијом и довели је до руба пропасти, данас посежу за фашистичким методама, занемарујући у потпуности бригу о грађанима и њиховој будућности. Бестидним нападима на државу, њене институције, а највише на изабраног председника Србије Александра Вучића и његову породицу, они свакодневно засипају јавност измишљотинама и гнусним лажима, чиме уносе страх и поделе међу грађане. Највеће незадовољство и презир свих чланова СНС-а изазвали су позиви на пуч, уличне немире и крвопролиће, чиме би створили хаос у Србији и то искористили као опцију насилног доласка на власт.

У вези горе наведеног, а имајући у виду целокупан досадашњи рад и резултате у финасијској консолидацији и економском оснаживању земље, као и враћеног угледа и достостојанства Србије у свету, јединствен став чланова СНС-а и Општинског одбора странке у Ариљу јесте, да са поносом и потпуним поверењем стојимо иза сваке речи и одлуке коју доноси председник Александар Вучић и Влада Србије. Исто тако изражавамо наду де ће се наћи додатне снаге и енергије у наставку рада на изналажењу свеобухватног решења нашег највећег проблема, а то је статус наше јужне покрајине КиМ”, наводи се у саопштењу.

ОО СНС Ариље




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.755.776 посета
Тренутно на сајту: 451 посетилац(a)