Завршетак Карусела наредне седмице 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Завршетак Карусела наредне седмице
Trenutno na sajtu: 413       |       Podeli:
03.08.2018 | 0 коментар(а)



Чачак / Горњи Милановац - Фестивал амбијенталне и етно музике "Карусел" који је почео 13. јула, завршава се наредне седмице,

концертима 06. августа у Дому културе Чачак и 7. августа програмом Карусел у гостима у Горњем Милановцу.

На завршном концерту у Чачку, који ће се одржати у понедељак 06. августа у великој сали Дома културе (без обзира на временске услове) у 20:30 наступиће Етхниц транце дуо (Русија, Швајцарска), Еyot (Србија, Ниш) i Организам (Србија, Београд).

Публика ће по први пут имати прилику да чује Маxима Анукхина из Русије и Симона Wyрсцха из Швајцарске и занимљиву варијанту етхно јазза у њиховом извођењу. Стари пријатељи Фестивала Карусел, састав Еyot, одржаће свој трећи концерт у Чачку. Еyot је у пролеће ове године имао успешну двомесечну турнеју по Русији, а након концерта у Чачку и Београду, очекује их у септембру и турнеја у Јапану. Концерт ће затворити млади, перспективни београдски састав Организам, који ће наступити и у оквиру Карусела у гостима 7. августа у 21:00 у башти КЦ Гоњи Милановац.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.509.355 посета
Тренутно на сајту: 414 посетилац(a)