Јестровићи старој кући удахнули нови живот и отворили врата гостима из читаве Србије: Шумска вила Радован идеална за бег од стреса 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Јестровићи старој кући удахнули нови живот и отворили врата гостима из читаве Србије: Шумска вила Радован идеална за бег од стреса
Trenutno na sajtu: 774       |       Podeli:
30.09.2022 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Горњи Милановац са својим прелепим селима има огромне потенцијале за развој сеоског туризма.
Јестровићи старој кући удахнули нови живот и отворили врата гостима из читаве Србије: Шумска вила Радован идеална за бег од стреса, Фото: ГЗС

Пандемија ковида многе је вратила на своја огњишта и допринела да закоровљеним домаћинствима наследници удахну нов живот. Јестровићи су отишли и корак даље па су врата свога дома у селу Мајдан отворили гостима из читаве Србије. Иако су тек почетници, планирају да прошире и обогате своју туристичку понуду у Шумској вили Радован.


Фото: ГЗС

„ Искористили смо туристичке потенцијале овог краја, прелепа природа, извори, пешачке стазе,а са друге стране, опремили смо кућу која је идеална за породични одмор.

Фото: ГЗС

Најчешћи гости су нам породице са малом децом које се најдуже задржавају ,а ништа мање ни пословни људи који овде налазе потребан мир, каже Зорица Јестровић, власница Шумске виле Радован на Руднику.


Зорица Јестровић, власница Шумске виле Радован, Фото: ГЗС

Највећа подршка Зорици је супруг Зоран који тврди да су им гости најбоља реклама.
„ Има их из свих крајева Србије, а оно чему им се дивим је, да на улазу у двориште искључују мобилне телефоне. Верујте, након три дана, одавде одлазе препорођени, промени им се израз лица, каже Зоран.

Зоран Јестровић, Фото: ГЗС

естровићима је у плану да ове сезоне прилагоде двориште потребама најмлађих. Стога ће поред базена, на свом имању изградити мини терене за кошарку,али и љуљашке у којој ће малишани који дођу са родитељима уживати, каже Зоран Јестровић.


Фото: ГЗС

Гости којима је неопходна доза здравља, како кажу, из Шумске виле враћају се препорођени и то им је једина терапија против стреса.

Ксенија Станковић, гошћа Шумске виле Радован,Фото: ГЗС


„ Ми који радимо у затвореном простору најбоље знамо колико овај одмор може да прија.

 Фото: ГЗС

Овде је чувена ружа ветрова и довољан је продужени викенд да одморимо и душу и тело, каже новинарка Ксенија Станковић која викенде радо проводи управо у Шумском рају.

Фото: ГЗС

Србија са својим прелепим селима има огромне потенцијале за развој сеоског туризма, а Јестровићи су то на време препознали и удахнули нови живот старој кући, на обронцима Рудника.

Фото: ГЗС

Да би до њиховог парчета раја стигли гости из читаве Србије, недостаје 500 метара асфалта, за које се надају, да ће једног дана проћи поред њихове Шумске виле.

 

 

 

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


SUMSKA VILA RADOVAN JESTROVICI ZORAN ZORICA RUDNIK

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.416.732 посета
Тренутно на сајту: 775 посетилац(a)