„Први Партизан” Ужице: Мали радник испраћен у пензију као велики човек 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
„Први Партизан” Ужице: Мали радник испраћен у пензију као велики човек
Trenutno na sajtu: 402       |       Podeli:
03.12.2021 | 2 коментар(а)



Зорана Грујовића, радника „Први Партизана” у погону „Рупа”, данас је око 150 колега испратило у заслужену пензију.

Овај човек, провео је на радном на том месту више од 44. године, а колеге су се одлучиле на овакав испраћај, јер се како кажу ради о изузетном човеку и колеги и тврде да је био обичан, мали радник, али велики човек који је могао служити за пример свима.

Из круга фабрике „Први Партизан”, па све до улазне капије, данас су грмеле трубе, пратећи Зпорана Грујовића до излаза на који је четири деценије долазио на време и са еланом, а отишао је у пензију чистог образа и упамћенн као људина.

На растанку је забележена ретко виђена сцена, наиме колеге са којима је провео четири и по деценије живота заиграле су коло и засвиран је „Низамски растанак”. Грујовић је пореколом из села Волујац код Ужица, а снимак можете видети у вечерешњем Дневнику западне Србије који се емитзује на ТВ Телемарк и ТВ Пожега у 20 и 22:30.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ispracen u penziju radnik prvi partizan uzice

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (2)

  • Mikomirka

    Bravo za kolege PAKOVANJE
  • Mikomirka

    Bravo za kolege



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.454.887 посета
    Тренутно на сајту: 403 посетилац(a)