Вулин наградио припаднике криминалистичке полиције у Краљеву због заплене 321 килограма марихуане 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Вулин наградио припаднике криминалистичке полиције у Краљеву због заплене 321 килограма марихуане
Trenutno na sajtu: 421       |       Podeli:
30.10.2021 | 0 коментар(а)



Краљево - Министар унутрашњих послова Александар Вулин састао се данас са припадницима криминалистичке полиције Полицијске управе
Фото: ГЗС

Краљево, захваљујући којима је у Богутовцу заплењено више од 321 килограм марихуане и том приликом похвалио њихову успешну акцију и њихову посвећеност у борби против трговине наркотицима.
"Својим ефикасним и марљивим радом стали сте на пут трговини наркотицима, запленили сте значајну количину марихуане и ухапсили нарко-дилере који трују нашу децу.

Захваљујући успешно спроведеној акцији наше улице су безбедније, наша деца су безбеднија, јер више од 321 килограм марихуане неће доспети до њихових руку. Будите сигурни да је сваки нарко-дилер који је спреман да прода дрогу нашој деци исто тако у стању да због новца и профита убије нашу децу и зато је ваша акција од немерљивог значаја", поручио је министар унутрашњих послова Александар Вулин који је наградио припаднике криминалистичке полиције Полицијске управе Краљево због успешне акције заплене марихуане.

Министар Вулин је поновио свој став да марихуана у Србији неће бити легализована док год је на њеном челу Александар Вучић и поручио да се он лично залаже за то да дилерима који продају дрогу нашој деци треба судити као за покушај убиства.

Ефикасним радом припадника криминалистичке полиције Министарства унутрашњих послова у Краљеву, у сарадњи са Одељењем за сузбијање кријумчарења Управе царина, заплењено је више од 321 килограм марихуане и том приликом су ухапшене три особе.

Полиција је ухапсила Б. П. (1980) из Краљева, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, као и двоје црногорских држављана С. Р. (1989) и А. П. (1996), због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога у помагању.

У камиону којим је управљао Б. П., у дуплом преградном зиду предњег дела приколице пронађен је 61 пакет са укупно око 321,3 килограма марихуане, док су, како се сумња С. Р. и А. П. аутомобилом ишли испред камиона и осумњиченог Б. П. обавештавали о присуству саобраћајних патрола на путу.

 

 

 

ГЗС / РТВ




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.342.219 посета
Тренутно на сајту: 422 посетилац(a)