„Dodatna nastava” za najperspektivnije mlade fudbalere Borca 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
„Dodatna nastava” za najperspektivnije mlade fudbalere Borca
Trenutno na sajtu: 359       |       Podeli:
28.03.2024 | 0 коментар(а)



Čačak - Želeći da još više unaprede rad sa mladima u fudbalskom klubu „Borac 1926” su odlučili



da uvedu dodatne individualne treninge namenjene najtalentovanijim dečacima. Ovim dodatnim vidom rada sa najmlađima obuhvaćenu su najtalentovaniji dečaci rođeni od 2011. do 2015. godine.

„Sa ovim vidom rada smo krenuli od 15. marta. Trenutno se radi sa dve grupe u kojima je od pet do osam dečaka. Ovi individualni treninzi se održavaju dva puta sedmično i za cilj imaju poboljšanje elementarne tehnike, motorike i kontrole lopte. Jednostavno želimo deci da još više pružimo mogućnosti za napredak kroz individualne treninge i poklonimo dodatnu pažnju najperspektivnijim dečacima u pomenutim generacijama. Sve ovo se odvija u sklopu programa razvoja omladinske škole Borca, koja treba da bude temelj našeg kluba, bez obzira na prioritetan napredak prvog tima i plasma u viši rang takmičenja koji svi očekujemo”, rekao je generalni sekretar kluba Miloš Teofilović.

Dodatni individualni treninzi se održavaju na terenima Gradskog fudbalskog stadiona i besplatni su za najperspektivnije dečake. Takođe treba napomenuti da će se praviti i nove grupe kako bi sva deca imala priliku da dodatno napreduju i iskažu svoj fudbalski talenat.


GZS

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak fudbal treninzi mladi borac

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.468.305 посета
Тренутно на сајту: 359 посетилац(a)