Асфалтиран путни правац у Смиљанићима у Теочину 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
Асфалтиран путни правац у Смиљанићима у Теочину
Trenutno na sajtu: 552       |       Podeli:
28.09.2018 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Београдско предузеће „Србија пут“ завршило је са асфалтирањем 220 метара путног правца у селу Теочин,

засеок Смиљанићи. Вредност ових радова је 1.132.963,00 динара, а средства су заједно издвојена од стране општине Горњи Милановац и мештана, у размери 3:1.

Председник Одбора за пољопривреду и село Обрад Милосављевић рекао је да је Горњи Милановац једина општина у Србији која издваја значајна средства, заједно са мештанима када је реч о асфалтирању сеоских путева.

„Данас је завршено асфалтирање пута овде у Смиљанићима, у Теочину. У овој Месној заједници асфалтирали смо још два путна правца, Горњи Сарићи и Доњи Сарићи. Даље је предвиђено да се машине преселе у Коштуниће, Дружетиће, Прањане и на крају у Гојну Гору“, рекао је Милосављевић.

Он је додао да људи из овог краја, заједно са Општином улажу у комплетну инфраструктуру како би себи обезбедили услове за бољи живот.

„Ми улажемо у путну мрежу, водовод, струју, канализацију и све остало што је потребно за нормалан живот“, навео је Милосављевић.

Иначе, по завршетку радова, Смиљанић Миливоје у име мештана је рекао да им асфалтирање овог пута много значи.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.171.236 посета
Тренутно на сајту: 552 посетилац(a)