ГГ "За напреднији Чачак": Буна против дахија - година прва 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
ГГ "За напреднији Чачак": Буна против дахија - година прва
Trenutno na sajtu: 424       |       Podeli:
06.03.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Група грађана "За напреднији Чачак", пре годину данас основана је са идејом да знањем, радом и поштењем

допринесу општем интересу града у коме живе и раде, а самим тим и бољем животу својих суграђана.
Годишњицу од оснивања, Група грађана "За напреднији Чачак" обележиће сутра.

"Поштујући образовање и стручност др Александра Радојевића, успехе у струци, његову подршку свим прогресивним идејама, пришли су му грађани са жељом да се боре за своју будућност - достојанство и интересе обичног човека, за бољи Чачак. На априлским изборима 2016. године грађани су, ценећи ову опцију као једину локалну, грађанску, указали поверење, тако да шест одборника групе грађана "За напреднији Чачак" учествује у раду локалног парламента", наводи се у саопштењу.

У ГГ "За напреднији Чачак" кажу да бране идеје око којих су се окупили: социјалну правду, поправљање стања у здравству, запошљавање грађана, урбанистички планови и развој града, развој пољопривреде, аргументовано и утемељено, истовремено нудећи предлоге решења.

"Др Александар Радојевић истрајава у борби за обичног човека, указујући на проблеме доступности и квалитета здравствених услуга, услове рада у здравственим установама, залажући се за право на здравствену заштиту свих наших суграђана, укидање листи чекања, добру обезбеђеност здравствених установа кадровима, опремом и лековима што су неопходни предуслови за квалитетно лечење грађана", пише у саопштењу.

"Годину смо старији и организованији, отворени за нове људе, идеје, сугестије, настојимо да охрабримо и образованог и обичног човека да покрене иницијативу и да се укључи у решавање евидентних проблема у нашем граду, да поново будемо успешна, пожељна средина за живот и рад и нас и наше деце", наводи се у саопштењу.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.254.841 посета
Тренутно на сајту: 424 посетилац(a)