Лидлове продавнице сутра отворене за старије од 65 година 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Лидлове продавнице сутра отворене за старије од 65 година
Trenutno na sajtu: 485       |       Podeli:
21.03.2020 | 0 коментар(а)



Компанија Лидл Србија, у складу са препорукама надлежних институција, отвориће врата

свих својих продавница за суграђане старије од 65 година, и то у недељу 22. марта од 4 до 7 часова ујутру, одвојено од осталог грађанства и уз пооштрене мере заштите.

Тренутном ситуацијом у вези са ширењем Корона вируса највише су погођени наши потрошачи у поменутој старосној групи, који су маме и тате, баке и деке, рођаци и комшије свих нас. Лидл продавнице су ту да им омогуће да се снабдеју намирницама, како би им олакшали период који проводе у својим домовима.

Из тог разлога, све Лидлове продавнице у Србији ће у недељу 22. марта бити ванредно отворене од 4 до 7 часова ујутру, док ће за остале потрошаче радити по новом, скраћеном радном времену од 8 до 18 часова.

Компанија апелује на своје потрошаче да у оваквим ситуацијама поступају одговорно, купују у количинама потребним за домаћинство, поштују правило одвајања термина куповине и брину о себи и другима, поштујући смернице надлежних.

Лидл Србија захваљује свим колегама и партнерима, попут добављача и шпедитера, који помажу да производи буду доступни грађанима Србије.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


lidl trgovina stariji od 65 radno vreme

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.333.699 посета
Тренутно на сајту: 486 посетилац(a)