Наташа Вујичић именована за начелника Општинске управе 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Наташа Вујичић именована за начелника Општинске управе
Trenutno na sajtu: 518       |       Podeli:
26.03.2019 | 0 коментар(а)



Лучани - У Лучанима је данас одржана 6.седница Општинског већа на којој је за начелника Општинске управе

именована Наташа Вујичић, дипломирани правник из Лучана. Након избора конкурсне комисије и објављивања јавног конкурса у дневном листу „Политика“, приспела је једна пријава која је испуњавала потребне услове. Комисија је листу кадидата доставила Општинском већу које је данас именовало Наташу Вујичић за начелника Општинске управе. Мандат новоизабраној начелници траје пет година.

Општинско веће је на 6.седници подржало захтев ЈП „Драгачево путеви“ Гуча за давање сагласности за кредитно задужење за набавку нове комбиноване машине. Вредност ове машине је око 10 милиона динара, четири милиона предузеће ће платити од новца из општинског буџета, а шест милиона ће се кредитно задужити код банке.

,,Предузеће планира набавку још једне машине чиме ће се значајно повећати рад на терену”, рекао је директор ЈП „Драгачево путеви“ Милија Миленковић.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.511.404 посета
Тренутно на сајту: 518 посетилац(a)