Udruženja OSI aktivno učestvuju u razvoju Užica, saradnja na zavidnom nivou 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Udruženja OSI aktivno učestvuju u razvoju Užica, saradnja na zavidnom nivou
Trenutno na sajtu: 429       |       Podeli:
12.04.2023 | 0 коментар(а)



Užice - Aktivnosti koje realizuju udruženja osoba sa invaliditetom od ogromnog su značaja, kako za njihovo funkcionisanje



tako i za širu zajednicu”, istakla je tokom nedavne posete Udruženju cerebralne i dečije paralize i Udruženju distrofičara Zlatiborskog okruga, gradonačelnica Užica dr Jelena Raković Radivojević.

Foto: Grad Užice

Ova poseta bila je prilika da se i nezavisno od obeležavanja posebnih dana u godini posvećenih osobama sa invaliditetom gradonačelnica upozna sa njihovim aktivnostima, potrebama i problemima. Uz zahvalnost na dobroj saradnji ona je još jednom istakla da sva udruženja u gradu mogu računati na punu podršku pri ostvarivanju prava.Želimo da budete aktivno uključeni u dalji razvoj našeg grada. Cilj nam je, da u narednom periodu, rešimo problem fizičkih barijera i olakšamo pristup svim ustanovama kulture, ali i da u saradnji sa našim preduzećima i privrednicima obezbedimo veći broj radnih mesta, jer znamo da je to jedan od gorućih problema. Takođe zajedno ćemo raditi i na rešavanju svih ostalih problema, kako smo to činili i u prethodnom periodu”.

 U ime dva udruženja, gradonačelnici i njenim saradnicima na poseti se zahvalila sekretar Udruženja distrofičara Zlatiborskog okruga Ana Đokić.

“Istakla bih izuzetnu saradnju i sa resornim većnikom i sa gradonačelnicom. Drago mi je što su ovde i izvan datuma kojima se obeležavaju postojanja naših udruženja kako bismo razgovarali o našim aktivnostima i potrebama”.

 

 

 

GZS / Grad Užice




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.435.054 посета
Тренутно на сајту: 428 посетилац(a)