Део опозиције разматрао бојкот избора: Одлука до половине септембра 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
Део опозиције разматрао бојкот избора: Одлука до половине септембра
Trenutno na sajtu: 517       |       Podeli:
06.08.2019 | 0 коментар(а)



Ово је усаглашени став 17 опозиционих политичких партија и покрета који су се у понедељак окупили за округлим столом.
Савез за Србију, илустрација, фото: ГЗС

Тренутно не постоје услови за слободне и поштене изборе. Остало је мало времена да се проблеми исправе, јер режим до сада није ништа урадио. Ово је усаглашени став 17 опозиционих политичких партија и покрета који су се у понедељак окупили за округлим столом у згради Општине Стари град.

На састанак су дошли Драган Ђилас из ССП, Бошко Обрадовић, председник Двери, Зоран Лутовац из ДС, Здравко Понош, потпредседник Народне странке, Константин Самофалов из СДС, Дејан Шулкић, потпредседник ДСС, Душан Петровић и Небојша Зеленовић из "Заједно са Србију". Учествовали су и представници ПСГ, ПЗБ, СМС, Нове странке, ДјБ, Не давимо Београд, Локалног фронта, Грађанске платформе, "1 од 5 милиона" и Демократске заједнице војвођанских Мађара.

Они кажу да их власт својим нечињењем практично зове на бојкот и да ће она искључиво бити одговорна и ако бојкота буде. Рок када ће доне- ти одлуку да ли ће ићи на изборе је друга половина септембра.

ГЗС / Новости




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.168.527 посета
Тренутно на сајту: 517 посетилац(a)