Почели радови на уградњи два лифта у Општој болници у Пријепољу 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Почели радови на уградњи два лифта у Општој болници у Пријепољу
Trenutno na sajtu: 335       |       Podeli:
23.04.2019 | 0 коментар(а)



Пријепоље – У Општој болници у Пријепољу почели су радови на уградњи два лифта који ће са приземљем повезати
Фото: РИНА

интерно и хируршко одељење. Вредност инвестиције је 80 хиљада евра, а донатор је канадска компанија ,,МДГ групација” чије власник родом из Пријепоља.

Директор Здравственог центра Ужице др Милош Божовић рекао је да ће се изградњом лифтова решити вишедеценијски проблем болнице који ће пацијентима олакшати лечење и опоравак, док ће запосленима бити олакшан рад у овој установи.

,,Ово је велика ствар, не само за болницу него и за пацијенте из Пријепоља,а и шире јер ће сада моћи безбедно да стигну на интерно и хирушко одељење, имаће цивилизијски лифт који ће моћи да користе, а не на носилима да се носе. Такође, доста ће се посао олакшати и особљу који су морали да преносе пацијенте на спрат. Ја се захваљујем на захтевима, жељама и потребама које је др Дробњак исказао, ми смо причали више пута око тога да морамо нешто да урадимо, али ово је стварно један велики искорак који ће бити готов до краја године. Знате да ово није прва донација “МДГ групација” Општој болници у Пријепољу, информациони систем је уведен захваљујући првенствено истој групацији као и сада. ”, рекао је др Божовић додајући да се нада да ће ове године Општа болница добити скенер.

,, Имaмо обећања од Министарства здравља, надам се да када буде централна набавка “40 скенера у 40 болница” да ће један стићи у Општу болницу Пријепоље. То би много значило за комлетно особље и пацијенте, а ви погледајте у задње две године шта је све урађено у болници”, истакао је др Божовић.

Радове изводи Пројектантско - грађевинска радња „Бетон” из Пријепоља. Власник фирме Родољуб Вукојевић каже да су са радовима почели јуче, а да се завршетак очекује за 45 дана.

„Почели смо, очекивали смо проблеме, али све ћемо решавати у ходу. Градимо грађевинско занатске радове и располажемо свом могућом механизацијом, док ће фирма из Београда монтирати лифтове. Такође, очекујемо да ћемо почетком јуна привести крају”, рекао је Вукојевић.

 

РИНА

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.470.045 посета
Тренутно на сајту: 336 посетилац(a)