Отели човека, претукли, попели на столицу, скинули и снимали телефоном 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu             

 
Отели човека, претукли, попели на столицу, скинули и снимали телефоном
Trenutno na sajtu: 467       |       Podeli:
12.10.2020 | 0 коментар(а)



Чачак – Виши суд у Чачку делимично је преиначио пресуду Основног суда у овом месту којом су Милана К. из Крагујевца, Мирон К.
Виши суд у Чачку, фото: ГЗС

и Миле Т. из Чачка и Далибор Ћ. непознатог пребивалишта осуђени на затворске казне због противправног лишења слободе у саизвршилаштву, као и Чачанин Иван Ч. који је одговарао због злостављања и мучења. Пресуда је преиначена у делу где је Иван Ч. ослобођен одговорности због апсолутне застарелости кривичног гоњења која је наступила 16. јануара ове године и тако што је Миле Т. ослобођен трошкова кривичног поступка у износу од 23.250 динара, док је пресуда у односу на троје осталих потврђена.

У одлуци првостепеног, Основног суда, у коју агенција РИНА има увид, стоји да су Милана К. и Миле Т. осуђени на казну затвора од по 14 месеци, Мирон К. на десет месеци, а Далибор Ћ. на 10 месеци и Иван Ч. на шест месеци, обојица условно на три године.

У првостепеној пресуди наводи се да су отмичари 16. јануара 2016. године у Чачку оштећеном Велисаву Ш. из Чачка одузели слободу кретања у трајању од три сата тако што су Милана К. и Далибор Ћ. возилом којим је управљала Милане К. оштећеног од његове куће у Чачку довезли до куће Мирона К. у овом граду, при чему га је Милана К. у току вожње више пута урадила песницом у пределу главе а Далибор Ћ. седећи на задњем седишту руком држао оштећеног око врата.

По дласку у стан Милане К. Далибор Ћ. је оштећеног увео у кућу где су у дневном боравку седели сви окривљени. Окривљени Иван Ч. рекао је оштећеном да они знају да је он полицији испричао о лажној полицијској несрећи у Новом Пазару, и почели су да га туку. Милана К. и Миле т. Ударали су песницама у главу. Затим су Мирон К. и Миле Т. натерали оштећеног натерали да се попење на столицу и да пева што је он и учинио.

Пришао му је Мирон К. и задао више удараца у стомак и главу и када је овај пао наставили су да га туку. Затим је Миле Т. наредио да се поново попење на столицу и настави да пева, после чега је Миле Т. прижао оштећеном и скинуо му сву одећу, пантолоне и доњи веш и таквог су га телефоном снимали Иван Ч. и Мирон К. после чега је Мирон наставио да туче оштећеног. Кући га је вратила Милана К. после три сата, након позива родитеља оштећеног.

ГЗС/РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak visi sud oteli coveka

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.831.974 посета
Тренутно на сајту: 468 посетилац(a)