Библиотека отвара читаоницу за основце 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Библиотека отвара читаоницу за основце
Trenutno na sajtu: 307       |       Podeli:
26.01.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Градска библиотека „Владислав Петковић Дисˮ на почетку ове године уводи нову услугу и отварањем читаонице за основце

проширује понуду Одељења за децу и младе. Читаоница ће бити сутра, 27. јануара, на празник Светог Саве, првог српског просветитеља, чиме се симболично наглашава улога Библиотеке у сталној подршци образовању ученика.


Опремљена према савременим стандардима, пространа и светла, нова читаоница је смештена на првом спрату Одељења за децу и младе. Поседује радни простор који чини двадесет и пет читалачких места као и кутак за одмор. Основци могу користити бежични интернет за рад на својим уређајима, а омогућена им је употреба рачунара са штампачем.

Поред добрих техничких услова за учење и рад учиницима су на располагању сви фондови Библиотеке и стручна помоћ библиотекара у проналажењу литературе или информација које могу бити од користи приликом израде домаћих и других задатака.


Корисници нове читаонице морају поштовати прописане епидемиолошке мере – носити заштитне маске, вршити дезинфекцију руку и држати међусобну дистанцу, а број места у читаоници ће бити редукован у складу са мерама надлежних институција.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


biblioteka citaonica osnovci

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.136.291 посета
Тренутно на сајту: 308 посетилац(a)