Одборници Нове Србије и даље ван одборничких клупа 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Одборници Нове Србије и даље ван одборничких клупа
Trenutno na sajtu: 410       |       Podeli:
25.10.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Одборници Нове Србије који су најавили да ће се вратити у скупштинске клупе то ипак нису учинили.
Прво заседање Скупштине у реновираној сали, фото: РИНА

Председник Скупштине Града Чачка Игор Трифуновић пре почетка данашњег заседања локалног парламента, рекао је да очекује њихов долазак, али га не би изненадило да је то била само њихова медијска најава.

Дневни ред данашњег скупштинског заседања има 16 тачака. Одборници ће одлучивати о Извештају о раду ПУ „Радост” и „Моје детињство” и Годишњем плану за радну 2019/2020. Треба размотрити измене и допуне Статуа Градске библиотеке и Уметничке галерије. Између осталог и цена грејања је једна од тачака заседања.

„Данашњи дан ће бити обележен као дана када смо први пут после 50 година успели да реновирамо скупштинску салу и да добијемо један савременији и функционалнији простор који ће се користити не само за скупштину него и за све суграђане. Следеће недеље она ће служити и Влади Републике Србије где ће се 31. октобра одржати седница радног Одбора за финансије”, рекао је Трифуновић.

Председник Скупштине града Чачка Игор Трифуновић

На данашњем скупштинском заседању неће бити речи о оставци Милоша Ракоњца одборника Двери.

„Оставка Ракоњца је достављена на писарници, али не у форми у којој скупштина може да прихвати, она мора бити оверена код нотара. Зато постоји проблем да се изабере нови одборник са листе Двери”, навео је Трифуновић.

Председник скупштине такође је истакао да је још увек рано да се креира одборничка листа за предстојеће локалне изборе.

„Сви чланови нашег Повереништва су каднидати као и чланови Градског већа, имамо неку оквирну листу. А што се тиче опозције, са једне стране видимо најаве бојкота избора са друге одустајање неких опозиционих партија од тог бојкота. Сада да ли ће бити удруживања неке групе грађана или организација у неке групације, то је ствар њиховог договора. СНС има шта да покаже и за период иза нас али и у плановима и платформи испред нас коју спремамо за наш град. Оставићемо нашим суграђанима да они буду крајни суд онога што смо урадили”, казао је Трифуновић.

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.486.140 посета
Тренутно на сајту: 410 посетилац(a)