Пријепољци очекују правду и конкретне потезе нове власти 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Пријепољци очекују правду и конкретне потезе нове власти
Trenutno na sajtu: 368       |       Podeli:
28.09.2020 | 0 коментар(а)



Пријепоље - У првих месец ипо дана нове власти у Пријепољу још увек нема јасних потеза и одговора на питања која се очекују.
Нова и стара власт, која слика није на свом месту? Фото: ГЗС

А очекује се да се јасно каже или бар позову државни органи да провере како је претходна власт на челу са Зиндовићем, Тандиром и Кијановићем трошила буџетска средсва. И није довољно да се каже да су у општини затекли хаос.

Ти потези се очекују од додуше недовољно политички искусног председника Бабића, али се можда више од њега очекује да то саопшти Есад Хоџић будући да је протекле четири године често са говорнице понављао да се сада већ бивша владајућа коалиција жестоко огрешила о закон. Дакле очекују се одговори на питања на која може и мора да одговори Кијановић који је преживео смену, али то не значи да није одговоран.

Дакле, Кијановићу, како су подељени они милиони од поплава?

Да ли ће сада то питање да му поставе коалициони партнери или ће да забораве чим поделе ресоре?

Шта је са кожним петостепеним фотељама и да ли ће Хоџић и Бабић мирно сести у њих и не проверити ту набавку?

Колико је коштало кречење зграде општине, шта је са набавком прозора у Центру за социјални рад, колико је „теткиној фирми” пребачено новца и за шта?

Како је могуће да ПУПС - ов гласноговорник Васојевић који је тврдио пре годину дана да одлука суда не важи за пријепољску власт, сада гласа да пресуде важе, а његова кћерка добије унапређење у секретара парламента иако је подржала тату и тврдила исто са места заменика секретара у  смењеној власти?

Дакле ово је само део одговора који се очекују од нове пријепољске власти. Ако пак није било пропуста, онда се и то мора предочити грађанима, мада ће бити јако тешко, на пример фамилији Васојевић, да објасни када су били на страни закона, први или други пут.

Без тога биће исти као претходници, грађани ће се разочарати, и на крају може их сачекати Тандиров халал тучак!

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje vlast odgovori babic hodzic zindovic tandir kijanovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.345.039 посета
Тренутно на сајту: 368 посетилац(a)