Стаматовић: Дошло је време да ослободимо Косово од НАТО окупације 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Стаматовић: Дошло је време да ослободимо Косово од НАТО окупације
Trenutno na sajtu: 412       |       Podeli:
24.03.2017 | 0 коментар(а)



Мој предак Станоје Стаматовић Главаш, један од најчувенијих и најхрабријих Срба с почетка 19. века, од чије су кубуре и јатагана подједнако стрепели

и турска и аустријска царевина, заувек ће остати упамћен по томе што се одрекао титуле вожда Првог српског устанка у корист свог побратима и кума Карађорђа Петровића, и што се часно и поштено борио за слободу Србије, изјавио је председнички кандидат Милан Стаматовић, у Глибовцу, родном селу Станоја Главаша, током посете општини Смедеревска Паланка.

"Као што се глас о јунаштву мог претка Станоја Главаша ширио устаничком Србијом, тако је и данас дошло време да поново покренемо и ујединимо храбри народ у борби за ослобођење земље од страних притисака и уцена, а Косово и Метохију и од окупације, да се обрачунамо са криминалом и корупцијом и да спречимо отимање, распродају и распарчавање српске земље и државе", поручио је Стаматовић.

Он је нагласио да је, на данашњи дан пре 18 година, Србија поново морала да се брани и бори за слободу против 19 експанзионистичких армија и НАТО агресора који су, без одобрења Савета безбедности Уједињених нација, бомбардовали Србију и починили још један геноцид у проплом веку над нашим народом и земљом, за шта, ни до данас, нико није одговарао нити био кажњен.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.431.950 посета
Тренутно на сајту: 413 посетилац(a)