Ћендић: СНС организоваће геј параду и у Чачку 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Ћендић: СНС организоваће геј параду и у Чачку
Trenutno na sajtu: 467       |       Podeli:
10.09.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Председник Градске организације Двери у Чачку Драган Ћендић огласио се саопштењем поводом

могућности да се геј парада одржи у Чачку.

„У оквиру предизборне кампање председника СНС Александра Вучића БУДУЋНОСТ СРБИЈЕ у последњих неколико недеља одржано је неколико мини-геј парада широм наше државе. Путујућа дружина плаћених активиста са стране, који су добили задатак да промовишу хомосексуализам нашој деци, тако је обишла Краљево, Крагујевац, Шабац и многе друге градове у Србији, а ускоро их можемо очекивати и у Чачку.
Као што је градска организација Српског покрета Двери најавила још пре две године поводом посете Ане Брнабић Чачку и актуелном градском руководству, једна од централних тема тог састанка била је управо одржавање геј параде у нашем граду као упоришту традиционалних вредности које симболички треба да буду поражене овде у срцу Србије.

Иако се Србија, а посебно наша села и гранични и пасивни крајеви - празни, иако влада бела куга, иако нам је народ болестан и на ивици сиромаштва, са ниским примањима и са сваким даном све већом жељом за исељавањем у иностранство, представници СНС организују геј параде широм Србије уз асистенцију Полиције која спречава сваки вид противљења овом ругању учењу наше православне вере и породичним вредностима на којима почива наш народ и држава.

Не улазимо ни у чију приватност и не желимо да се бавимо било чијим сексуалним опредељењем, али постављамо питање чему овакве провокације већинске Србије, традиционалног погледа на свет и јавног морала?

Посебно нас боли што је ова манифестација забрањена у Новом Пазару од стране Полицијске управе у овом граду и због противљења грађана Новог Пазара, а дозвољава се у свим другим градовима и општинама Србије. О чему се ту онда ради? И докле ћемо трпети све ово што нам ради СНС у Чачку и читавој Србији?”

ГрО Двери Чачак




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.239.828 посета
Тренутно на сајту: 468 посетилац(a)