Вукосављевић: Израда медијске стратегије у завршној фази 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Вукосављевић: Израда медијске стратегије у завршној фази
Trenutno na sajtu: 613       |       Podeli:
10.01.2018 | 0 коментар(а)



Министар културе и информисања Владан Вукосављевић изјавио је данас да је медијска стретагија у завршној фази и да ће текст бити готови у наредних пар недеља.

Вукосављевић је одговарајући на питања новинара на прес конференцији посвећној "Кустендорфу", рекао да је текст стратегије готов 90 посто, да су остале још "неке финесе" и да радна група интензивно ради.

"Ја сам пре месец дана рекао да ће медијска стратегија бити готова до краја јануара, искрено, уверен да ће тај рок бити испоштован, али нисмо на терену штоперице и ако не буде крајем јануара, биће у првој седмици фебруара", појаснио је Вукосављевић.

Додао је да се из различитих разлога већ годину дана баве медијском стратегијом и да је боље да се да још недељу дана ако је потребно.

"Важно је да је све то у завршној фази и мислим да ће текст бити окончан у наредних пар недеља", рекао је Вукосављевић.

Вукосављевић: Дан Ђирила и Методија - државни празник

Министар културе и информисања Владан Вукосављевић уверен је да ће Србија ове године прославити Дан Ћирила и Методија као државни празник, чиме ће се, како истиче "надокнадити културолошки заостатак" у односу на друге словенске земље.Иницијатива да 24. мај у будуће буде државни празник потекла је из Министарства културе, али је предлагање Народној скупштини надлежност Министарства за рад, борачка и социјална питања.

"Ми смо у овом трентку једина словенска земља у којој Дан Ћирила и Методија није државни празник. Све друге државе обележавају то као државни празник и као нерадан дан", рекао је Вукосављевић данас на конференцији за новинаре.

Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.147.758 посета
Тренутно на сајту: 614 посетилац(a)