Обележена недеља здравља уста и зуба 


Danas pre podne sunčano, od sredine dana nestabilno sa kišom              Pravoslavni vernici danas obeležavaju treći dan Vaskrsa, Vaskršnji utorak              Danas isplata penzija samostalcima,vojnim i poljoprivrednim penzionerima             

 
Обележена недеља здравља уста и зуба
Trenutno na sajtu: 337       |       Podeli:
19.05.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Поводом завршетка обележена националне недеље здравља уста и зуба "Осмехни се здраво", у вртићу "Полетарац", организован је пригодан програм.

Деца и васпитачи су заједно са превентивном службом Предшколске установе "Моје детињство", извели скечеве, рецитације, музичке игре, у присуству представника Дома здравља, Завода за јавно здравље, стоматолога, Предшколске установе "Радост".

Фото: Глас западне Србије

Данијела Парзановић из Завода за јавно здравље је на прилагођен начин деци, објаснила значај неговања здравља уста и зуба, саопштено је из Предшколске установе "Моје детињство".

Ученици треће године Медицинске школе су припремили едукативни квиз знања за децу. Након програма који су припремили једни за друге уследило је послужење воћем.

Глас западне Србије

Фото: Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.479.266 посета
Тренутно на сајту: 338 посетилац(a)