Обрадовић: Парезановић је кажњен симболично у односу на изречене лажи 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Обрадовић: Парезановић је кажњен симболично у односу на изречене лажи
Trenutno na sajtu: 390       |       Podeli:
25.07.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Казна Парезановићу је мала, али ово је доказ да је он лазов када је тврдио да сам опљачкао Хиландар, да сам фашиста
Лидер СП Двери Бошко Обрадовић, фото: ГЗС

и на суду то није могао да докаже, казао је лидер Двери Бошко Обрадовић на данашњој конференцији за медије, коментаришући пресуду којом је посланик СНС-а кажњен са 100.000 динара.

Обрадовић је истакао да је био скептичан према независности српског судства и способности судија да се, како је рекао, ослободе притиска власти.

„Ипак, гајим веру да постоје судије које суде по закону и правди без обзира на политичаре на власти. Ова пресуда је доказ да има таквих судија и надам се да ће бити потврђена на Надлежном суду, а сам ћу се жалити управо због висине казне коју је добио колега народни посланик Марко Парезановић. Да би се опаметили они који константно нападају своје политичке противнике и лажу о њима, клеветају их и измишљају, једини начин је да их озбиљно опалите по џепу и да их озбиљно казните, па ће онда следећи пут размислити пре него што крену са олајавањем својих политичких противника”, изјавио је Обрадовић.

Лидер Двери истиче да је сигуран да је ово само прва пресуда у низу која ће показати да све оно што се говорило о њему и СП Двери, неистина.

„Имам исте такве поступке и против Александра Вучића, Предрага Сарапе, Горана Весића и против низа одговорних у Информеру, Пинку и другим гласилима, која ево више месеци и годину у назад воде бесомучне и лажне кампање против мене лично и против СП Двери. Сви ће морати да докажу своје оптужбе на суду. Управо онако као што је Марко Парезановић имао прилику да их докаже, па му је маца појела језик и није успео да докаже ни једну од својих лажних оптужби за мене лично и за Двери, наравно да он тај судски спор мора да изгуби”, закључио је Обрадовић.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.138.095 посета
Тренутно на сајту: 389 посетилац(a)