НС: Анкетни одбор да утврди разлогe финансијског краха Борца 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
НС: Анкетни одбор да утврди разлогe финансијског краха Борца
Trenutno na sajtu: 311       |       Podeli:
06.04.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Градски одбор Нове Србије поново од градског руководства захтева хитно формирање
Илустрација, фото: ГЗС

скупштинског Анкетног одбора, који би се позабавио очајном ситуацијом у Фудбалском клубу Борац и утврдио разлоге потпуног финансијског и резултатског краха Клуба, наводи се у саопштењу за медије.

"Пре неколико дана смо имали прилику да прочитамо шта о дешавањима у Борцу мисле локални напредњаци и опет смо запрепашћени количином неистина које су и овога пута пласиране о дешавањима у Клубу. Када СНС каже да су катстрофалну финансијску ситуацију наследили од бивше управе Борца, онда би зарад истине требало, а неће, да кажу ко је седео у тој бившој Борчевој управи. Ту није имало никога од функционера Нове Србије, већ су у претходном руководству седели такви асови чачанске политичке сцене као што су Владан Милић, Милан Бојовић, Раденко Луковић, Остоја Мијаиловић и сличне напредњачке ведете, предвођене председником Управног одбора Клуба Зораном Башановићем из Београда, кога сигурно на то место није довела Нова Србија. Такође Вас подсећамо да су се у то време Ваши високи функционери свакодневно по кулоарима хвалили како су код директорке Пореске управе Србије Драгане Марковић лично пријавили Миленка Костића за неизмирене пореске обавезе. Уосталом, управо је власник Ауто Чачка пре неколико дана, приликом свог медијског иступа, јасно и гласно рекао да је, у моменту повлачења са позиције генералног спонзора Клуба, на рачуну Борца оставио огромна финансијска средства, која је, ваљда, по логици ствари морала касније наследити Башановићева управа. Према томе, господо напредњаци, објасните сада лепо јавности где су у међувремену нестали ти силни Костићеви новци. На основу досупних података, које је Народна банка Србије објавила 04.априла текуће године, блокада рачуна ФК Борац траје 1.095 дана, а Клуб је дужан фантастичних 169.548.578,20 динара. Док се Нова Србија питала око функционисања Клуба, Борац је играо финале Купа Србије и Лигу Европе са славним Ајаксом из Амстердама и био другопласирани клуб у држави после јесењег дела сезоне, а данас је доведен на ниво једног, рецимо, Рудара из Баљевца на Ибру, ако не и испод тога.

Уколико би се као тачне прихватиле напредњачке тврдње о хаосу у Клубу који су тобоже наследили из претходног периода, то би значило да би приликом евентуалног формирања Анкетног одбора Нова Србија била највећи губитник. Ми, међутим, прихватамо тај политички изазов и захтевамо хитно формирање таквог радног тела и унапред се одричемо било какве финансијске надокнаде за рад нашег представника у Одбору. Уколико и даље опструишете овакав захтев, онда ће свима бити јасно да из страха не дозвољавате да Чачани сазнају истину о Борцу", наводи се у саопштењу достављеном медијима.

 

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


nova srbija borac krah krivci

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.361.586 посета
Тренутно на сајту: 312 посетилац(a)