Вучић: Скупштина странке на Видовдан, од јуна потпуно ново руководство; Брнабић изабрана за члана Председништва СНС 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Вучић: Скупштина странке на Видовдан, од јуна потпуно ново руководство; Брнабић изабрана за члана Председништва СНС
Trenutno na sajtu: 516       |       Podeli:
29.12.2019 | 0 коментар(а)



"Српска напредна странка идућег јуна добија потпуно ново руководство, од председника до чланова Главног одбора"

најавио је данас лидер странке Александар Вучић.

Он је, након двочасовног заседања Главног одбора, саопштио да ће странка одржати скупштину на Видовдан.

Најавио је да ће тада бити изабрани чланови свих тела странке.

" „Када се заврше избори, потребно је 45 дана за спровођење процедуре именовања делагата за скупштину. Тако да ће СНС потпуно ново руководство имати од јуна - подвукао је Вучић.

- Разговарало се и о мојој позицији. Говорио сам о себи и својим грешкама. Ја сам одговоран за све. Биће драстичних промена. Бар 60 одсто људи који су нам водили изборе на локалу ће се променити. Тако и скупштинска и покрајинска листа - истакао је Вучић.

Председник СНС рекао је данас и да је Ана Брнабић на седници Главног одбора СНС изабрана за члана Председништва странке.

Он је истакао да је она изабрана акламацијом свих чланова ГО.

Најмање 20 младих биће на посланичкој листи СНС

Главни одбор СНС донео је данас одлуку да најмање 20 младих људи, који су обучавани на страчакој академији, буду на посланичкој листи СНС на предстојећим изборима, пренео је новинарима председник Србије и СНС Александра Вучића после седнице ГО.

- Ови људи иза мене су са наше академије које смо обучавали и припремали, то су највећим делом образован и вредни, способни и амбициозни млади људи, који ће добити шансу - поручио је Вучић, представљајући нова лица СНС.

Како је рекао, млади ће бити на свим листама СНС, локалним, покрајинским и републичким.

- Бар 20 њих ће бити на посланицкој листи СНС - казао је Вучић.

Додаје да ће велики број њих бити посланици, одборници, председници општина, као и да је жеља СНС да подмлади странку и да се појави нова енергија.

- Када се заврше избори, потребно је 45 дана за спровођење процедуре именовања делагата за скупштину. Тако да ће СНС потпуно ново руководство имати од јуна - подвукао је Вучић.

Вучић је истакао да је одлука странке таква, јер су желели да у изборе удју без жестине коју носе унутарстаначки другачији ставови, а онда ће, каже, после избора бити прилика да у доброј конкуренцији најбољи победјује.

- Предложићу ново руководство и верујем да ћу добити подршку већине делегата СНС - рекао је Вучић.

Председник СНС Александар Вучић рекао је данас да је Главни одбор СНС данас пружио подршку српском народу и Српској православној цркви у Црној Гори.

- Не желећи да се мешамо у унутрашње ствари и не желећи да кваримо односе са Црном Гором, желимо да будемо одговорни, али смо уз српски народ - поручио је Вуцић после седнице ГО СНС.

Каже да је на седници разговарано о изборима и актуелној политичкој ситуација у региону и земљи.

ГЗС / Блиц




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sns izbori vidovdan

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.195.321 посета
Тренутно на сајту: 517 посетилац(a)