Стоп електричним тротинетима на краљевачким шеталиштима 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Стоп електричним тротинетима на краљевачким шеталиштима
Trenutno na sajtu: 460       |       Podeli:
20.08.2020 | 0 коментар(а)



Краљево - У последње време Краљевчани су сведоци све чешће и масовније вожње електричних тротинета на улицама града Краљева,

углавном у зони забране кретања одређене врсте возила у пешачким зонама, деловима насеља и трговима по којима је дозвољено искњучивом кретање пешака.Имајући у виду да се тротинети крећу великом брзином и представљају безбедносни ризик и да могу изазвати повреде, али и далеко веће последице, Саобраћајна инспекција Одељења за инспекцијске послове и Одељење комуналне полиције су саопштењем обавести грађане да ће убудуће вршити појачан надзор над применом Одлуке о техничком регулисању сабраћаја на територији града Краљева.

„Упозоравамо родитеље малолетне деце, рођаке и друга пунолетна лица која, у име малолетника, уз личне исправе, изнајмљују електричне тротинете, да то чине на личну одговорност, имајући у виду да нису испоштоване никакве мере у погледу безбедности и заштите како лица која управљају тротинетом тако и случајних пролазника и пешака“, наводи се у саопштењу.

У вези са тим Саобраћајна инспекција и Комунална полиција ће убудуће подносити прекршајне пријаве против прекршилаца Одлуке о техничком регулисању саобраћаја, при чему је за физичка лица запрећена казна од 5.000 до 75.000 динара.

ГЗС/М.Даниловић




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


kraljevo trotineti pesaci

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.141.599 посета
Тренутно на сајту: 460 посетилац(a)