За електро мрежу у Горњем Милановцу 520 милиона динара 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
За електро мрежу у Горњем Милановцу 520 милиона динара
Trenutno na sajtu: 518       |       Podeli:
03.06.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - 2020. је једна од година у којој је Електродистрибуција и Електропривреда Србије највише уложила у Горњи Милановац,

jедан   је   од   закључака   састанка   Дејана   Ковачевића  председника општине са директорима ЕДБ Чачак и пословнице у Горњем Милановцу.

 

„Ове године биће завршено више од 37 км нисконапонске мреже,  што значи да ће

на великом делу територије милановачке општине бити побољшан квалитет испоруке

електричне енергије,  посебно у сеоском подручју где су честе ситуације да кад

дуне мало јачи ветар или падне киша нестане струја“, рекао је Ковачевић и додао да

је вредност тих радова око 100 милиона динара, што је огромна инвестиција за општину Горњи Милановац. Ковачевић је рекао да је при крају реализације пројекта реконструкције

трафо станице у граду,  чија је вредност 3.5 милиона евра.

Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац 

 

“Када   саберемо   сва   улагања   у   овој   годину   долазимо   до   невероватних   520 милиона   динара   које   ће   Еелектропривреда   Србије   преко   ЕДБ   Чачак   уложити   у инфраструктурне објекте у Горњем Милановцу“,  истакао је Ковачевић и додао да седо сада никада није у овој мери инвестирало на територији милановачке општине. Данас је утврђена динамика као и планови, а то је да у наредне 4 године неће постојати ни једна дрвена бандера, ни један дрвени стуб на подручју општине, план је реалан и то може бити урађено у наредном периоду,  речено је на састанку.

Стојан Васовић, директор Електродистрибуције Чачак каже да се ове године у Горњем Милановцу   завршава   неколико   капиталних   обејката,   а   један   од   најзначајнијих   је реконструкција  трафостанице 110 киловолтне.

“ Горњи  Милановац  има   посебан   значај  и  третман   у   оквиру   Електродистрибуције Чачак и Електропривреде Србије, имајући у виду изразито развијену индустрију која постоји  овде”, каже  Васовић и додаје  „Обавеза Електропривреде Србије  и осталих субјеката који са овим предузећем сарађују, била је да се Милановцу обезбеде добри услови снабдевања електричном енергијом“.

“Што  се   тиче  снабдевања купаца   на   мрежама  ниског   напона и   далеководима 10кw, данас смо са председником направили реалан план да се у наредне 4 године заврши комплетна реконструкција мреже ниског напона што ће за потрошаче са подручја милановачке општине бити од великог значаја“, закључио је Васовић.

 ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Gornji Milanovac elektro mreža infrastruktura

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.195.656 посета
Тренутно на сајту: 518 посетилац(a)