На завршном шампионату у мото кросу Чачани постигли одличне резултате 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
На завршном шампионату у мото кросу Чачани постигли одличне резултате
Trenutno na sajtu: 613       |       Podeli:
26.10.2020 | 0 коментар(а)



Јуче је на стази у Бачкој Тополи стављена тачка на овогодишњи шампионат Србије у мото кросу.

Возачи наша два клуба су успели да остваре велики успех.

У најмлађој класи МX65 победу је остварио Вук Ћајић из МК Танаско Рајић, други је био Андреј Поповић из МК Ере из Ариља, а трећи Ноел Пешут из МК Сагмајстер тима. У укупном поретку шампион је Андреј Поповић, други Вук Ћајић, а трећи Ноел Пешут. Укупан поредак одредиће Изврсни одбор Мото савеза Србије због приговора једног од такмичара за резултате на једној од претходних трка.

У класи МX85 Алекса Милосављевиц из Терморад АМСК Чачак је победио у обе вожње, испред Реље Кузмана из БАП рацинг тима и Давида Вига из клуба МX024, чиме је више него заслужено освојио шампионску титулу.

У класи МX1 победио је Тамаш Мартоноши из клуба МX024, други је био Душко Пауновић из МК Танаско Рајић а трећи Милош Ђорђевић из Терморад АМСК Чачак. Шампион за ову сезону је наш Милош Ђорђевић, други Марко Костић из МКК Костић из Пирота, а трећи Душко Пауновић.

У класи МX2 тријумфовао је Јанко Раилић из Мк Ере, други је био Ненад Петровић из Мк Танаско Рајић а трећи Марк Ческо из МX024. Шампион за ову сезону је Јанко Раилић, други је Ненад Петровић а трећи Марк Ческо.
У класи јуниора МX125 први је Страхиња Каламковић из Мк Ере, други Милан Вукајловић из Терморад АМСК Чачак, а трећи Јанко Раилић.
У класи МXБ победио је Тамаш Мартоноши из МX024, други је био Страхиња Златић из МX024, док је трећи био Филип Савић из ГТЦ рацинг из Краљева, који је освојио на крају шампионат испред Тамаша Мартоношија и Кристијан Платнера из МК Сагмајстер тима.

У класи МX3 водила се велика борба између Влада Рајевића из Терморад АМСК Чачак и Виктора Ланга из МX024, где је као победник изашао Владе Рајевић, а трећи је био Стипан Кујунџић из МX024. Захваљујући овој победи, Владе Рајевић је постао шампион Србије, други је Виктор Ланг, трећи Саболч Хорват из МX024.

У класи МXС први је био Влатко Проводовски из БАП рацинг тима, други Бранко Раданов из Мк Танаско Рајић а трећи Драгиша Станковић из Мк Сагмајстер тима. Шампион је Бранко Раданов, други Влатко Проводовски а трећи Драгиша Станковић.

У екипној конкуренцију у класи клубова 1 нови шампион је екипа Терморад АМСК Чачак испред МК Ере и екипе Танаско Рајић, док је у класи клубова 2 шампион екипа МX024 испред Терморад АМСК Чачак и Сагмајстер тима из Суботице.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Zavrsni moto kros u Backoj Topoli Cacni bajkeri postigli odlicne rezujltate

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.161.111 посета
Тренутно на сајту: 613 посетилац(a)